söndag 17 juni 2012

Rio

Dags igen. För "miljömöte" i Rio. Sverige har inlett med närvaro av kungen, biståndsminister Gunilla Carlsson och miljöminister Lena Ek. Det är som att landslaget skulle ställa upp med Ravelli, Tjalle Tvärvigg och Andreas Isaksson som anfallstrio. Enda trösten är att man hållit Eskil Erlandsson på avstånd. Illa nog som det är. Återkommer med en mer seriös analys av läget inför mötet. Den aningen sura uppstötningen kan delvis bero på ihållande ösregn...

3 kommentarer:

 1. Nu när " global uppvärmning " har bytts ut mot " hållbar utveckling " är det bara att sola vidare i Rio på skattedetalarnas bekostnad...

  SvaraRadera
 2. På tal om andra orimligheter så det totaltyst i de Svenska medierna om de pågående upploppen USA. Inte med ett enda ljud nämns att flera hundra tusen människor är ute och protesterar mot bankerna, dag efter dag, på både gator och torg:

  http://occupywallst.org/article/learning-wisconsin/

  SvaraRadera
 3. Rio, vem bryr sig om Rio? Det är väl London i år?

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.