söndag 30 maj 2010

Invigning av Hagströms-museet.


Den 10 juni har Fred Lane och jag fått äran att delta med föreställningen (D)elvis Presley när det nya Hagströms-museet öppnar i Älvdalen.

Hagströms gitarrer blev än mer berömda när Elvis Presley gjorde sin comeback 1968 med en Hagströms Viking II. Hagströms blev tidigt känt för sina dragspel, när rocken/popen kom så började man tillverka gitarrer som blev världsberömda.

Klockan 18.00 är det dags för föreställningen, boka plats kan du göra här på måndag: 0251-802 70. Begränsat antal platser.

2 kommentarer:

  1. Glädjande att de turister, och de finns verkligen, som söker sig till Dalarna för att bland annat titta på Hagströms klassiska musikintrument nu ska få tillgång till ett mer värdigt och större museum än vad som tidigare varit fallet. Välkommen till Hagströms!

    SvaraRadera
  2. Hagströms gitarrer är vad Malmsjö piano är, bara det att de är än mer världsberömda.
    Bee

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.