Monday, 30 January 2012

Löfven (S): Scen 1


Första scenen: Omedelbart när Stefan Löfven blev utsedd till partiordförande i Socialdemokraterna anpassade partiet sig till den "rätta" uppfattningen i frågan om Europakten.

Andra scenen kommer inom kort.

8 comments:

 1. Kan det vara:
  2012-01-30 22:26 DI
  Tommy Waidelich, Socialdemokraternas ekonomiskpolitiske talesperson, säger att han bara fått en muntlig genomgång av europakten hittills.Han är nöjd, säger han.

  ReplyDelete
 2. Kan någon träffa mig på Eurostop, Örebro, och ge mig en muntlig genomgång (30 sekunder, typ) av Europakten?
  Jag kommer att var nöjd.
  Detta behövs, eftersom jag snart ska uttala mig å partiets vägnar.

  ReplyDelete
 3. Ja tänk de våndor vi vanliga människor känner inför att vanligt elavtal eller i vilken fond vi ska välja. Vad betyder den finstilta texten egentligen? Gör jag rätt, behöver jag veta något mer?
  Men Waidelich och hans gelikar är avtalet solklart och fullständigt transparent. Dessutom är det väldigt, väldigt, väldigt….. små risker och räntan är markandsmässig.
  Så oroa er inte. Skulder skall med skulder fördrivas.

  ReplyDelete
 4. Det är ALLTID lättare när man ger bort andras pengar än sina egna.
  Marknadsmässig ränta innebär för Sveriges del 0,1 %

  ReplyDelete
 5. Ett förtydligande: Med texten "Andra scenen kommer inom kort", menar jag nästa scen i socialdemokratins reträtter och "modernisering"... Med "inom kort" menar jag under våren. Till nästa val lär vi ha fått ihop en hel teaterföreställning.

  ReplyDelete
 6. Frågan är vem som svarar för manus och regi. Många kockar, lyder nog svaret. Senaste numret av tidskriften Fokus pekar bland annat ut Ingvar Carlsson.

  ReplyDelete
 7. När jag hörde det på radion i dag, så kom jag att tänka på när svenska folket fich möjlighet att rösta om kärnkraften. Ja,Nej,Nja. Så blev det nu åxå, går det inte att rösta ja eller nej, så får man göra som socialdemokraterna, smyga in ett ja.

  ReplyDelete
 8. Päivi Rissanen NTue Jan 31, 08:42:00 pm

  Manus finns i Göran Perssons skrivbordslåda sedan före Sahlins tid. Jag kan fortfarande tycka att man satsat på billiga poäng när man saluför Löven som en myspyskille med Christer Sjögren utseende.
  Men nu är vi med i europakten. Det var visst inte så farligt och inget att oroa sig för.
  Päivi Rissanen N

  ReplyDelete

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.