söndag 31 oktober 2010

Din vän i alla väder...?

Det finns en Facebook-grupp som heter Birger Schlaug - en vän i alla väder.  

Det är ju kul. Men jag har liksom inte med saken att göra. Har hört att gruppmedlemmar meddelat sig till mig där, men jag kan tyvärr inte svara eftersom jag valt att inte vara med i Facebook trots ihärdiga försök från några bloggläsare.

Som vän i alla väder - jag har bland annat jobbat på de meteorologiska stationerna i Ritsem och Sandhammaren så jag vet en del om väder - gäller det att ackompanjera detta inlägg på ett stilrent sätt. Så här:

11 kommentarer:

 1. Det man inte behöver kan vara det man vill. :-)

  Fan (bör betonas rätt)

  SvaraRadera
 2. Snäll och positiv facebook-sida!
  Grrreenline

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Skyller på att jag varit bortrest …en sanslöst försenad kommentar till fredagens omtumlande debatt:
  Varför refererar ingen till Danmark, som ligger tio år före Sverige i den här frågan ? Där finns kanske svaren på åtskilliga frågor.
  Är halvvägs i Lena Sundströms reportagebok "Världens lyckligaste folk".
  Spontant; håller med Birger.
  Halvvägs i LS bok: Inte lika säker längre ..

  Eric

  SvaraRadera
 4. Birger,
  du har ju själv arbetet i väderbranschen.
  När får vi se dig som höftrullande vädergubbe i TV?
  "Come on, come on, come on!" (en hand följer en väderfront österut från Norge) "...a little more action!" (blixtar dyker upp på skärmen)...

  SvaraRadera
 5. heder åt alla som låter samhället fortgå även utanför facebook

  SvaraRadera
 6. Yes, vill också se dig som höftrullande väderpudding!

  SvaraRadera
 7. Ja fast jag kan inte låta bli att tycka att du ska våga försöka gå med i Fb. För att du har så mycket bra att säga. Passar det dig inte kan du ju alltid gå ur. Men din sida är ju redan där. Fast det är en fan-sida. Jag tycker egentligen bara om sidor där man är sig själv och står på samma nivå som ens vänner.


  MVH
  EW

  SvaraRadera
 8. Det är utanför ämnet, men lite välformulerad konsumtionskritik, signerad Berglins, kan väl aldrig vara fel på den här bloggen?

  SvaraRadera
 9. EW: jag jobbar på tanken...

  Fred: jag får ju inte sjunga för dig, så det är dåligt med träning inför en debut som väderspåman med rytm. Dock försökte Jan Scherman få mig att ta plats som väderman i teve, med motiver att jag jobbat på SMHI. kunde prata väder och var lite kändis.

  Börjesson: Aldrig fel.

  Eric: Jo, ingenting är svart eller vitt - men gjorde inte danska etablissemang sitt stora fel när man började jamsa med? Att acceptera att fienden finns i rummet innebär inte att man jamsar med.

  Grrreenline: Jo, snäll, nästan så snäll att jag blir rörd istället för skakad.

  Anonym 17:10: Pudding? får mig att tänka på brylépudding som får mig att tänka på Brylcreme som får mig att bli nostalgisk.

  SvaraRadera
 10. Instämmer 16:33. Heder åt alla som inte har behov av att fastna i varenda trendiga nätträsk som dyker upp.

  SvaraRadera
 11. Attention Wrinkle Cream helps bring about [url=http://lfcream.com]cost of lifecell[/url] Acid hyaluronic have become costly but you are extremely definitely worth it. lifecell The foodstuffs while using top levels of Ascorbic Acid are http://ywashst.com you utilize your eye lash styling curler.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.