fredag 4 juli 2014

Och så lite Nyhetspanel med lite lagom prat om ditten och datten, Reinfeldt och Kalla Anka, Costa Rica och feminismens framfart:

4 kommentarer:

 1. Börje! Varför var det ingen av er som pratade om memeth kaplan och hans irrfärd, när han jämför dom jihadister som åker från Sverige till Syrien och Irak för att slåss, med dom Svenskar som åkte till Finland under kriget för att slåss?

  SvaraRadera
 2. Eller de 200 svenska killar som tog värvning i Waffen-SS under andra världskriget, i båda fallen i avsikt att försvara oss mot sovjet-kommunismen.

  SvaraRadera
 3. Stort tack till Peter Eriksson MP som i Ekot talar om "Hemlig överenskommelse utestänger EU kritiker"

  Visserligen mest ur den vinkeln att de riskerar att växa om de utestängs. Men ändå.

  Tack också till Tove Lifvendahl som lyfter frågan. Hon förstår att det finns ett antal frågor som man missat. Att det gör att SD växer.

  Det är väldigt fint och bra att det ringdes i kyrkklockorna. Men kanske ringdes det lite för lågt för ett uppvaknande? För du Birger hyllar fortfarande Reinfeldts hållning.

  Här hemma stängs det folkvalda partiet SD ute från att få någon som helst makt. Bra tycker politiker. Avdankade politiker också. Dåligt verkar de flesta av oss "vanliga" tycka.

  Vår statsminister tackar alla som kommit hit. Men glömmer att tacka de som vuxit upp och fötts i Sverige. Detta eviga vi och dem. Är så trött på det. Det skapar klyftor. Förstår inte du Birger att Reinfeldt talar om att invandrare gynnar tillväxten? Enligt hans sätt att tänka.

  I EU stängs alltså EU kritiker också ute, från att få viktiga positioner och makt. Gäller alltså inte bara de som man satt etiketten främlingsfientliga på. Utan all EU kritik.

  SD hann före S... Hur ska man tackla det? Slopa förslaget?

  Blir det Löfven och S som ändrar på detta? Nej SD används som en ursäkt för att kunna fladdra än hit än dit över blockgränsen.

  Överallt när jag lyssnar så verkar människor irriterade och tycker att det är rena sandlådenivån. Tror politiker att svenska folket är dumma i huvudet?
  Naturligtvis röstar människor efter den verklighet de upplever.
  Den verklighet som skapats genom politiska beslut.

  Lisbeth

  SvaraRadera
 4. "Naturligtvis röstar människor efter den verklighet de upplever." Det har blivit så bak-och-fram att det är de med minst erfarenhet som ska berätta för dem med mer erfarenhet hur det är bevänt "i verkligheten".
  Och en människa med gedigna oroväckande erfarenheter är inte orolig utan ond. Strutsmentaliteten skrämmer mig. På riktigt. För splittring pågår.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.