fredag 20 juni 2014

Nelson - vanligtvis välunderrättad katt.

Dagens beskis från Nelson:
Det låg en aborre på en några dagar gammal SvD. Trevligt så här när vi går mot mörkare tider. Såg rubriken Se hur långt ner mannen sitter fast. Det handlade inte om Fredrik Reinfeldt, utan om en grottforskare som också fastnat i en grotta.

7 kommentarer:

 1. Troglodyter är vi allihopa.
  Du med och jag med. De är därför
  som vi kan fira: "Glad Midsommar!"

  Roland

  SvaraRadera
 2. Mandala, som efternamn kanske?
  319 jag var en robot
  dags att koja.

  SvaraRadera
 3. Vaddå grotta? Såg partiledardebatten. Varje gång Reindeer gick fram till piruetten för att tala så hissade han upp byxorna.

  SvaraRadera
 4. Det ondas framfart beror sällan på egen styrka, utan på att de goda bara tittade på. Den åsikten känns väldigt 2014. Inne i Partiet tittade de goda på medan de förklädda borgarna krattade grusgången inför nästa tok-fiasko. "På holmen" ringlar den passiva-aggressiva ondskan, troligen sprunget ur ett djupt självförakt någonstans där inne. Hör de ironiska "orm-väsningarna", rent etter som sprutar fram. För på festen börjar tallrikarna dukas av & orkestern packar ner instrumenten..

  SvaraRadera
 5. 12:41, jag landar ofta i en fadd slutsats av borgare med självförakt som vill göra politik av privata vendettor och därför inte förmår lyfta blicken... och därför blir det som det blir i vissa frågor, t ex de som romantiseras.

  SvaraRadera
 6. Massor med borgare "drivs framåt" av fixa ideér om lata tv-spelande socialbidrags-tagare, det är "deras propeller" så att säga. Det är hatet som får dem att raka sig varje morgon. Ursinnet värmer deras frukost-mackor. Vreden tar dem till jobbet. På jobbet "jagar de slöfockar" med vassa paragrafer. Efter jobbet kan viss tillfredställelse infinna sig om man "gav dom jävlarna!" under arbetsdagen. I tv-soffan planerar man kommande arbetsdags "fälttåg". Och på natten drömmer man nästan som de Sade, om nu markis de Sade hade varit helt besatt av lata tv-spelande arbetslösa, det vill säga..

  SvaraRadera
 7. O här gick vi separata vägar... :)

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.