torsdag 6 februari 2014

Pladder

Bild: Robert Schlaug
Skådespelerskan Elisabeth Hurley meddelar att hon inte haft sex med Bill Clinton. Va bra, då är vi två.

Vidare meddelar Thomas Östros, tidigare tilltänkt socialdemokratisk finansminister, att bankernas utdelning av 45 miljarder till ägarna är gott och bra. Den moderata finansmarknadsministern Peter Norman meddelar däremot att han anser att bankernas krav hotar hela samhällsekonomin. En del tror att allt hade varit bättre med Östros som finansminister.

Själv meddelar jag att den som vill se hur jag ser på det politiska läget inför valet kan kika i Fria tidningen på lördag. Tidningen kan man förresten - utifrån sin egen ekonomiska situation - prenumerera på här.

14 kommentarer:


 1. Thomas Waaranperä var gångbart i det socialistiska Malmberget men byttes ut mot Östros för att passa in i salongerna i Stockholm. Samtidigt byttes socialismen ut mot den mer lönsamma kapitalismen.

  Anpassnigsförmåga är ordet för dagen...

  Alf Johansson

  SvaraRadera
 2. Östros känns som en rätt vidrig människa? Han står för mig lite som en symbol för dagens opportunism och kappvändarmentalitet.

  SvaraRadera
 3. Japp, Östros är en opportunist av extrema proportioner men hans slås med hästlängder av Åsbrink som såg till att novemberrevolutionen kunde genomföras så att vi idag har ett penningsystem helt byggt på bankernas maximering av skuldsättning. Åsbrink är numer anställd av Goldman Sachs.

  Jag gjorde några filmer (tyvärr har jag inte Birgers behagliga röst) om skillnaden mellan permanenta statligt utgivna pengar och bankernas skuldbindande "pengar". Kolla gärna in dem och få en klarare bild av vad bankerna sysslar med, vilket penningsystem vi har, vad alternativen är etc.
  http://tinyurl.com/powpbe9

  Hur pengar skapas, i vilken form och syfte, för vem etc är frågor som politikerna borde ta upp. Enligt mig är detta det enskilt viktigaste ämnet som en politiker kan ta upp. Det finns ett enormt demokratiskt underskott i detta. Men det är nog bara Birger som har guts nog att nafsa lite på det ämnet. De andra är antingen för okunniga eller, opportunister såsom Östros (Anders Sundström är en annan socialdemokratisk opportunist av rang, numer styrelseordförande i Swedbank)

  SvaraRadera
 4. "Skådespelerskan Elisabeth Hurley meddelar att hon inte haft sex med Bill Clinton. Va bra, då är vi två."

  Tre med mig! Och jag har inte haft sex med Östros. Men att nypa Annie i rumpan är lockande.

  Christer

  SvaraRadera
 5. Tips till läsaren som eventuellt lockas till Lincolns filmer. Lincoln har absolut en hel del kunskap, och han använder den för att sprida en del lögner.

  SvaraRadera
 6. Anonym Anonym sa...

  @iblandekonomi
  Som vad? Att ospecifikt kalla någon lögnare är fegt och oseriöst så jag vore glad om du kunde påpeka "lögnerna" så kan vi diskutera dem. Jag har "diskuterat" ( i den mån det ens kan ha kallats en diskussion) med dig tidigare på min blogg så jag vet att dina kunskapsbrister är tämligen stora så det kan bli en intressant diskussion.

  SvaraRadera
 7. Lincoln: Ja, du har rätt. Diskussionen hör hemma på din blogg, inte här. Synd bara att du inte godkänner mina inlägg när jag gör dem där.

  Och det var du som kallade mig feg.

  SvaraRadera
 8. @iblandekonomi

  Det upprepar sig :) På min blogg bad jag dig besvara frågor som jag ställde men du behagade inte svara. Jag upprepade frågorna och skrev att jag skulle blocka dig om du fortsatte att ignorera mina frågor. Du gör precis samma sak här - du kommer med påståenden du inte kan backa upp.

  Japp, jag anser dig feg och lögnaktig. Så länge du inte kunnat påvisa en lögn från min sida är det endast du som ljuger.

  SvaraRadera
 9. Pladdrande sysslolösa gubbar som häcklar en sällsynt kvinnlig och ambitiös partiledare i Sverige,
  men som samtidigt drömmer om att få nypa henne i häcken.
  Birgers blogg var bättre förr, innan den ålderspensionerades.
  IQ

  SvaraRadera
 10. IQ, är det någon speciell tidsperiod du tänker på?

  SvaraRadera
 11. IQ. Vet du om att det finns studier som visar att pensionärer har bättre fertilitet och sexdrift än många yngre. Ett nyp i häcken kanske sätter fart på hormonerna.

  SvaraRadera
 12. Hej IQ.
  Det kan ju vara så att Annie är min fru. Det är möjligt att Birgers blogg hade bättre IQ status förr. Vad säger IQ?

  Christer

  SvaraRadera
 13. Fru eller inte. "Fru" Annie har tydligen en läcker häck! Hoppas hennes IQ motsvarar häcken! I så fall nyper hon tillbaka.

  Lisbeth

  SvaraRadera
 14. Pladdret fortsätter och sänker bloggen under LGS.
  Jag tänker iallafall rösta med häcken till hösten. Samtidigt ska jag nypa någon
  betonghäck där bak, så hormonerna sätter fart på tankeverksamheten.
  IQ

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.