onsdag 26 december 2012

Protest

12 kommentarer:

 1. Är TVN en pålitlig nyhetskanal?

  Det ser ut som en arrangerad bild.

  Jag förväntar mig mera noggrann källkritik av denna blogg!

  SvaraRadera
 2. Visste inte att du tillhörde konspirationsteoretikerna... tror du inte på månlandningen heller...?

  SvaraRadera
 3. Ah, Kalle & Hobbe-humor piggar alltid upp! :-D

  Tråkigt bara att de här snögubbarna gör lika mycket (mer?) nytta än alla oss i demonstrationen i Köpenhamn...:-P

  ps. Apropå månlandningarna: Det är ytterst tveksamt att vi klarat sex stycken bemannade resor i en tunn aluminiumfarkost till månen, som har temperaturspannet från -233 till +123 grader Celsius (källa: Wikipedia). Vi hade även behövt mer datorkraft än de halvtons-datorer som fanns på 60-talet för att mha digital teknik tajma dockningen med moderskeppet. Till detta hade vi behövt enorma mängder syre med oss för att förbränna bränslet vi hade med oss. Bränsle som för övrigt tog slut pga inbromsningen vid månlandningen, enligt en skrivelse av Brage Norin - Doktor i teoretisk fysik.
  ds.

  SvaraRadera
 4. Danne, man behöver inte hänvisa forskare för att inse att månlandningen är en bluff. Med sinne för geometri och logik så räcker bara en snabb titt på de många fina bilderna. Klicka på länken! Inser du som läsare detta på några sekunder, eller saknar du förmågan?

  Månbilder

  Jordens diameter är 12740 km. Månens diameter är 27 procent av denna. Ingen bild har förhöjningar i landskapet mer än högst någon kilometer bort. Det ser ut att bara vara några hundra meter. Det finns inget ”berg” i bakgrunden, inte på en enda bild av tiotusentals. Proportionerna stämmer alltså inte.

  Bluffmakarna kunde inte belysa något längre bort. Energin skulle bli enorm. Om det ändå tekniskt hade gått att använda avlägsna berg så skulle risken vara stor att bergens profil i vissa vinklar eller av något annat kännetecken skulle följa vissa berg på jorden. Möjligheten att fejka mer och klippa ihop bilder var inte så utvecklad.

  Makthavarna i det toppstyrda USA och Sovjet samarbetade för att inte förgöra sig själva med sina kärnvapen och detta var överordnat allt annat. Folk är ungefär lika tomma i huvudet som snögubbarna på bilden och går på vad media matar ut. De som faktiskt tjänade på detta var vänstern, genom att hoppet om framtiden hölls uppe. Kommunisterna hade en avancerad apparat för propaganda.

  Idag är hoppet om framtiden snabbt sjunkande. Det kommer snart en kollaps med något som liknar ett stenåldersliv kryddat med rester. Om cirka 40 år kommer nog det här överbefolkade landet inte att finnas kvar mer än som isolerade celler kämpande för överlevnad och med betydligt färre. Det lilla som finns i huvudet på snögubbarna kommer att smälta bort.

  Klimathotet är förvisso en annan typ av bluff, eller mer ett socialpsykologiskt fenomen likt en religion.

  SvaraRadera
 5. "De som faktiskt tjänade på detta var vänstern, genom att hoppet om framtiden hölls uppe. Kommunisterna hade en avancerad apparat för propaganda."

  Håhåija...

  SvaraRadera
 6. Bakom finns en rationalitet. Här skulle någon populistisk flummig demokrati innebära allt för stora risker för en ömsesidig förstörelse. Så makthavarna startar projekt och isolerar sig från folket. Kanske blir de fartblinda och går för långt. Kanske de blir så arroganta att de tycker att det är kul blåsa folket. Det är i varje fall inget som jag har någon åsikt om. Rymdverksamheten med tankarna om att expandera till andra planeter har en tydlig kollektiv karaktär. Klimathotet saknar dock varje form av rationalitet.

  SvaraRadera
 7. Danne Blogger tar en hedersvärd andra plats när Urban Persson helt brutalt manglar sig fram till titeln som "Årets Foliehatt"

  Gratulerar båda vinnarna!

  SvaraRadera
 8. Finns det inte etiska regler för gästskribenters uppförande på privata bloggar?

  SvaraRadera
 9. Finns det inte etiska regler för gästskribenters uppförande på privata bloggar?

  SvaraRadera
 10. Finns det inte etiska regler för gästskribenters uppförande på privata bloggar?

  SvaraRadera
 11. Snälla, ta bort repriserna!

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.