lördag 1 september 2012

Igår twittrade landsbygdsminister Eskil Erlandsson följande: "Stötte ihop med Birger Schlaug nyss. Nu är det svårt att se vart skägget slutar och frisyren börjar på honom! Men alltid lika trevlig!"

4 kommentarer:

 1. Ja, jag är inte förvånad.
  Eskil Erlandsson är minister vilket känns rätt otroligt. Han verkar inte särskilt kompetent, och pratar på sin sävliga dialekt. Jag har inget förtroende för honom.

  SvaraRadera
 2. Camilla, hans dialekt har inget med hans övriga förmågor att göra.

  Med samma logik tycker DU förstås att norrlänningar är lite godtrogna samt att invandrare är dumma för att de inte pratar rikssvenska?

  SvaraRadera
 3. Johan-doe, rätt så. Camilla, Minister Eskil är nog ganska kompetent på det han har föresatt sig: minska miljöskatter, skjuta på djurskyddsåtgärder och förvandla skogar till virkessåkrar...

  SvaraRadera
 4. Johan-doe: kanske att jag uttryckte mig lite svepande där. Men, som med mycket annat är väl dialekter en smaksak, liksom om man tycker om en persons röst eller inte tex.
  Det finns ju många olika dialekter inom småländska eller norrländska tex, vissa finner jag mer behagliga än andra.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.