Friday, 2 December 2011

Durban: Politikerna behöver hjälp att ta modiga beslut

Vi är några som vill hjälpa politikerna att ta de nödvändiga besluten. Här i Sverige, här i EU, här i världen. Vi vill tala om att de inte behöver vara rädda att tappa väljare även om besluten blir obekväma för oss. Här hittar du det nya nätverket, uppropet och möjlighet att underteckna för att hjälpa politiker att ta de beslut som de innerst inne nog vet är nödvändiga.

4 comments:

 1. Underbart initiativ, och jag har givetvis både skrivit på och spridit detta till alla mina vänner. Jag lade också in en uppmaning att skriva under uppropet på min blogg. Jag hoppas att det är OK att jag använde nätverkets logotype som illustration till inlägget. Om inte kan du väl säga till, så får jag hitta på något mer fantasifullt!

  ReplyDelete
 2. Toppen Kerstin, och du är mer än välkommen att använda logotypen.

  Billy Larsson

  ReplyDelete
 3. Jättebra initiativ! Jag är nyvaknad, började läsa din blogg för några månader sedan, tyckte du skrev bra men hade löjliga åsikter. Nu tycker jag du skriver bra och har bra åsikter. Tack.
  Rasmus E.

  ReplyDelete
 4. Rasmus E. Vad var det som fick dig att vakna upp? Att påverka någons "grundattityd" till miljöfrågor verkar annars näst intill omöjligt. Värderingar sitter djupt och vi tar sällan in något som inte stämmer överens med vår världsbild.
  Undrar
  Linus

  ReplyDelete

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.