torsdag 16 december 2010

Den går givetvis bra att låna också...

Alldeles nyss blev Youtube pyntat med tre starka varumärken. Tja, det går ju inte bara att gräva ner sig i självmordsbombare, flygbombare, tillväxtfunderingar och politik...


Boken kan du låna på bibliotek, eller köpa för 100 kronor inkl porto här - det är snygga ex från första upplagan
Du kan få boken dedicerad om det t ex skall bli julklapp till morfar, barnbarn eller mer eller mindre sambo som behöver uppdateras...:-). Boken kan kompletteras med musikaliska illustrationer här.

8 kommentarer:

 1. Trevligt och kul, morsan ska få boken i julklapp, mycket barndomsminnen där!

  Birger! När jag gick till youtube för att kika på din "trailer" så hittade jag också ett alldeles nyutlagt klipp från din första partiledardebatt i riksdagen 1988! Det måste du länka till!!!

  Jättebra, visste inte att du var så vass i riksdagen redan då! Du var långt före din tid! Och titta på sossarna i regeringen (Ingvar Carlsson, Pär Nuder, Göran Persson) och hur de först vrider sig bort och sedan med en blandning av skräck och fascination lyssnar på dig! Helt underbara scener! Roligt med Goës och Gahrton som kommer fram och hyllar dig efter talet! Tänk om man fått vara med!

  SvaraRadera
 2. Spännande blogg, nyfiken varje morgon om vad som skall möta mig.
  Mikke

  SvaraRadera
 3. Fridolin meddelar i Expressen att han ställer upp som språkrör för han är inte den som sitter på läktaren. Leder till två frågor: Varför tillkännager han sin kandidatur i en kvällsblaska av Expressen karaktär? Och föraktar han alla dem som sitter på "läktaren" och tycker saker om allt från skatter till klimat och krig? Är det fel att vi som sitter på "läktaren" överhuvudtaget säger något? Om vi pratar med arbetskamrater och vänner om viktiga ting, är det också att sitta på "läktaren"? Är man bara fullvärdig tyckare om man vill bli språkrör och statsråd? Jag förstår inte hur han tänker.

  SvaraRadera
 4. När jag började läsa boken för en tid sedan, förflyttades jag till min ungdom, när jag köpt min första skiva med Elvis och förpestade tillvaron för familjen med att gång på gång spela Tutti frutti.
  Upplevelsen var precis som du säger. Världen förändrades!

  SvaraRadera
 5. Vill meddela att arbetslinjen nu äntligen börjar alstra, om inte betalda jobb så åtminstone sysselsättning och ett blomstrande kulturliv. Och det kan vi tacka Littorin för! Tur att han avgick, då händer det grejer...

  http://www.filosofibloggen.se/en-tavling-i-semipolitisk-remixkonst/

  kan vi inte testa om samma positiva klimat kan uppstå om Borg ställer sin plats till förfogande, Björklund? Carlgren?

  Vi kanske rent av kan få en humanistisk ekonomi, livsbejakande skola och en levande miljö?

  SvaraRadera
 6. ytterligare ett tips:

  jag har länge väntat på A-Ekologi, Ekologiekot lördag osv i svensk public servcie. Kanske kan vi alla trycka på genom att fly till de kanadensiska radiosfärerna så kanske SR och SVT vaknar...

  http://www.ecoshock.org/

  /A

  ps.

  SvaraRadera
 7. Boken rekommenderas! Streckläste och jag är jag är inte det minsta road av Elvis, men boken är rolig med riktigt eleganta speglingar av filosofer, konstnärer och politiker. Lärorik! Språket är obetalbart!
  Lennart i Lund

  SvaraRadera
 8. Heja Birger, bästa bloggen!
  Jag tänker ge boken till min syster som var ett riktigt Elvis-freak. Idag tror jag hon lugnat ner sig något, men vem vet vad som händer när hon läser boken...

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.