torsdag 1 juli 2010

Smörigt jobb

Sommaren är fylld med jobb. Men smöriga sådana. Här till höger jobbar jag för fullt. Läser Kallifatides ännu inte utgivna bok.

Ska intervjua honom så småningom i SVT:s serie En bok - en författare. Läser flera av hans böcker, en del har jag inte läst tidigare. Smörjobb, som sagt. Flera spännande författare har fallit på min lott, så sommaren blir inte så dum vad gäller knegande.

Har ni vägarna förbi så är ni givetvis välkomna till Söderköping den 8 juli för att se ett annat kneg. Sommarens sista föreställning av (D)elvis Presley. Här finns mer info om bokning.

Förresten börjar det bokas upp politiska föredrag under valrörelsen. Jag som trodde att jag var politiskt död och begraven vad gäller sådant som har med partier att göra.

Men vill partier boka mig så går väl det bra, bara man inte tror att jag säger det som partiledningarna vill höra. Jag säger det jag måste säga. Det gör däremot inte lommen nere i viken. Den är tyst. Har flyttat. Kanske är idioterna som kör omkring med vattenskotrar de skyldiga. Förra året mosades en lomunge medan gaphalsarna hade kul.

10 kommentarer:

 1. Kallifatides "Ett nytt land utanför mitt fönster" borde alla människor få i 18-årspresent, att läsa innan de går till vallokalerna...

  SvaraRadera
 2. Såg din intervju med den som skrivit en biografi över Torbjörn Fälldin, det var en väldans fin intervju ska jag säga! Kallifatides är en av mina favvisar, ser fram mot ett lika fint prat med honom.
  Mia

  SvaraRadera
 3. Min drömintervju i En bok - en författare: Birger som intervjuar Jonas Hassen Khemiri. Det skulle vara jätteintressant att höra! Håller med Anonym 08:46 om Ett nytt land utanför mitt fönster.

  SvaraRadera
 4. Drömmen vore väl ett Birgersamtal med Anders Wijkman och Johan Rockström kring boken "Den stora förnekelsen" på bästa sändningstid två veckor innan valet... tyvärr kommer den först i oktober! Varför, någon?

  http://www.medstromsbokforlag.se/

  SvaraRadera
 5. Du ser väl till att inte läsa mer än 6 timmar per dag.
  Carl

  SvaraRadera
 6. Tänk om någon kunde spela in ert föredrag i Almedalen och sända det precis som samtalet på Södra teatern! För oss som inte har möjlighet att närvara. Vore det inte nåt att tipsa dina kontakter inom SVT om? Vi är många som skulle sitta klistrade!

  SvaraRadera
 7. Något Off Topic, men fick tips om denna intressanta men deppiga artikel och tänkte att det kanske vore något för dig Birger?

  http://www.aftonbladet.se/kultur/article7392039.ab

  SvaraRadera
 8. Nu är biljett bokad - ses på torsdag!

  SvaraRadera
 9. jag vill till gotland 9 juli,men helt omöjligt!

  SvaraRadera
 10. Kerstin,
  tack för artikeltips!

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.