måndag 31 maj 2010

Välkommen till Södra Teatern - tisdag kväll kl 18.00


Kvällssoffa - SVT spelar in - med Idergard, Berge och Schlaug.
Om politikens värderingar och visioner - om tillväxt, konsumtion, frihet och människovärde.

SÖDRA TEATERN
Mosebacke Torg, Stockholm
TISDAG 1 JUNI 18.00 - 20.00
Fortsättning för den som vill i baren med samtal, mat och dryck.

OM DET INTE VORE FÖR VALET...

Valrörelsen handlar om kortsiktiga frågor. Sakliga små skillnader utmålas som stora. Men en valrörelse skulle också kunna handla om de stora vägvalen, den långsiktiga färdriktningen, visionerna. Den borde handla om det!

För att lyfta fram visioner och konflikter organiserar Ordfront och Timbro ett samtal om vad som kännetecknar ett gott samhälle - och vad som ligger bakom politikens ofta upprepade fraser och etiketter. Frihet, rättvisa, tillväxt...

Man gör det med hjälp av tre personer, som representerar tre helt olika idétraditioner: Ursula Berge, Thomas Idergard och Birger Schlaug, som känner varandra väl efter flera år i SVT:s Nyhetspanel. De har många års erfarenhet av politik, opinionsbildning och samhällsdebatt. De har bjudit in tre gäster.

Samtalet sker under ledning av en av Sveriges mest idépolitiskt engagerade politiker: Bengt Göransson, tidigare kulturminister.

Ett unikt samarrangemang av Ordfront och Timbro!

Kom som du är!
Eller anmäl dig här eller här eller tel 08-462 44 00.

1 kommentar:

  1. Om det inte vore för att det var i Stockholm...
    Jag brukar inte bevista den typen av evenemang, men detta låter faktiskt intressant. Lite riktiga politiska frågor istället för det vanliga småkäbblet om kronor och ören, det hade varit uppfriskande.
    Kommer diskussionen alltså att sändas i SVT? När då i så fall?

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.