måndag 12 mars 2007

Att kacka i eget bo...

Mot en enig Allians står en splittrad vänsterkartell där de misstror varandra... sa Fredrik Reinfeldt före valet. Och minsann förekom det inte att gröna företrädare - inte minst jag när det begav sig - klappade till Persson på DN-Debatt trots samarbetet med sossarna... Vi kackade i eget bo, så att säga. Vilket man gillar på DN-Debatt - det är det säkraste sättet att komma in där. Så skulle aldrig Alliansen göra minsann. Men det dröjde bara till fp fick en slokande opinion så tar den socialliberale partisekreteraren Erik Ullenhag till kackmetoden. Och säger det som måste sägas om det nya centerpartiet under Maud Olofsson ledning. Att kacka är ibland en etisk och moralisk nödvändighet. Heja Erik!

3 kommentarer:

  1. Rosenbad har krympt!

    SvaraRadera
  2. Schlaug är den ende i bloggvärlden som hittills stött Ullehags angrepp på centern. Det säger väl det mesta när ullkoftornas kung ger stöd! Ullhagens angrepp på nyliberaler är löjliga och historiskt flummigt. Ursprunglig liberalalism har mer gemenssamt med Maud Olofsson än med Erik Ullehag

    SvaraRadera
  3. Det är bra att Erik markerar. Han blir en lysande partiledare för ett socialliberalt folkparti, som uppstår när Lejonkungen, som ryter åt de små och slickar de starka, avgått.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.