söndag 24 mars 2024

Snabb förflyttning

 


Det tog decennier att bygga upp, det utgjorde svenska identitet i än fler decennier. På en halv mandatperiod är allt raserat. Och Sverige blev ett av de värsta. Inom EU undrar de flesta vad som hänt, men Marine Le Pens rörelse i Frankrike ser Sverige som ett gott exempel. 

Effektivt arbetat, kan tyckas. Av Tidöpartierna.

Den moderata integrationsministern ser stolt ut när Sverige tillhör de som tar emot allra minst flyktingar och kastar ut flest som levt stora delar av sitt liv i vårt land.

Den moderate biståndsministern stoppade hjälp till Gaza efter att några få, av tusentals, biståndsarbetare anklagats av Israel för samröre ned Hamas.

Den liberala klimatministern är snarast ett skämt. Som snabbt förvandlat Sverige till landet som motsätter sig och försöker stoppa klimatpolitik och skydd av biologisk mångfald. Jo, sossarna var där och petade också, så fort miljöpartisterna lämnade regeringen. Men nu är det toppfart mot botten.

Den liberala skolministern - hämtad från partiet som i decennier hävdat att de som vill stoppa vinstdrivna skolor - försöker nu dribbla med ord och detaljer för att slippa göra det som hela världen i övrigt gör: förbjuda vinstuttag från skattefinansierad skola.