torsdag 26 oktober 2023

Den fria världens viktigaste talman tror på Adam och Eva

Gomorron, världen! Bland alla mer eller mindre galna ledare i världen - kanske snart utökad med Donald Trump - har nu vår planet pimpats med en talman USA:s representanthus som inte bara är klimatskeptiker utan i samma anda tror på Adam och Eva.

I vart fall har han arbetat på Noah´s Ark som är det stora museum i USA där man hävdar att människan inte är en följd av evolutionen utan att vi skapats av Gud för 9000 år sedan.

Dessutom har han hävdat att rösträkningsmaskinerna - som räknade fram att Trump inte vann valet - kunde kopplas till socialistledaren Huga Cháves familj... För övrigt bör läkare som utför aborter få upp till tio års fängelse, har denne "den fria världens"viktigaste talman meddelat. 

Det andra laget leds av Putin och Xi Jinping.

Hej och hå.

De två lag som står emot varandra tycks ledas av huliganer. Och minsann, Sverige har numera lämnat läktaren och betraktarens sida för att med hull och hår ställa sig bakom laget med killen som inte tror på evolutionen utan känner tillit till tron på Noaks Ark. 

Ska Kristersson komma ut som kreationist av ren underkastelse? Han har ju redan bockat och bugat för Erdoğan och Åkesson...

Själv närmar jag mig med stormsteg 75-årsdagen... Ni som inte gör det har all anledning att se fram mot en framtid totalt befriad från sans och måtta. För övrigt kommer ni inte att kunna lita på någonting ni vare sig ser eller hör i olika medier eftersom allt kan förvrängas genom den nya tekniken - typ AI, ni vet. Demokratin kommer därmed att sänkas.

Redan för tre år sedan - nu är tekniken betydligt mer sofistikerad - kunde man se Elvis offentligt sjunga en av mina favoritlåtar live. Det gjorde han aldrig. Än mindre iförd dessa kläder. Så här såg det ut och lät...

Kavajen hade han på en presskonferens, de vita brallorna är från en scenkostym. Låten spelades in den 19 feb 1969 i American Sound Studio i Memphis. (Han hade sökt sig till den studion för han ville komma bort från Nashville för att få ett råare sound i sin comeback, musikerna hade han handplockat.)