söndag 24 januari 2016

Klockan 14.00, måndag den 25:e januari. 
 Föreläsning om basinkomst.
Senioruniversitetet i Jönköping (Rosensalen, Hermansvägen 5)
 Välkommen, men du måste nog vara senior den här gången...

1 kommentar:

  1. Är inte detta den exakt rätta stunden för "vänstern" att säga att det gamla industrisamhällets lösningar med sina ams-"jobb, socialbidrag & "insider-akassa" inte längre håller, att den typen av lösningar spelat ut sin roll & politiskt behöver bytas mot helt nya saker? Det kommer givetvis inte att ske, då ju hela vänstern(!!) är antingen förborgerligad och/eller förstockad & fixerad vid det gamla & vill tillbaka till det som inte finns. Men ändå: ÄR INTE DETTA EXAKT RÄTT STUND POLITISKT? Rör det sig verkligen en "opinions-kris", rör det sig inte i själva verket om "arbetslinjens fall"; stunden då allt för många inte längre såg maten ligga på tallriken på köksbordet & dessutom inser att morgondagens tallrik kommer vara lika tom..?

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.