måndag 28 september 2009

Sällskap

Victoriaplommonen har detta år fått sällskap av handsprit.

Det är ingen djupare tanke i det, bara ett konstaterande. Var man än kommer blir man bjuden på handsprit och Victoriaplommon. Det påminner mig om tiden efter det att jag skrivit Svarta oliver och gröna drömmar. Vart jag än kom i miljöpartilandet bjöds jag på svarta oliver, vilket visade att ingen läst boken.

6 kommentarer:

  1. Hihi, jag är en av de skyldiga. Du fick paj med svarta oliver. Sedan läste jag boken och kände mig lite dum.
    Sessan

    SvaraRadera
  2. Friska upp minnet för oss med kort sådant.
    Lånade boken på biblioteket för något år sedan. Var kom de svarta oliverna från?

    SvaraRadera
  3. Denna bok är ett måste för alla Birger-fan.

    Hon som avskyr svarta O.

    SvaraRadera
  4. 2 frågor:

    1. Kan man få köpa boken genom dig? Har tidigare försökt få tag på den (och Garthons "det behövs ett framtidsparti"-boken) via nätbokhandlarna och antikvariaten men hittar dem inte, upplagorna kanske är slutsålda?


    2. Jag har inte "vågat" ladda ner det rekommenderade firefox ännu. Vi har nämligen en massa andra datorstrul för närvarande och vågar inte göra några nedladdningar förrän vi sparat allt på hårddisken... Tror du att bloggen kommer att bli tillgänglig i sin helhet igen för de som inte har firefox?

    Även om vi som brukar läsa bloggen vet om att firefox behövs är det ju synd om de nya läsarna. Jag brukar tipsa om bloggen titt som tätt och det är ju svårt för nyanlända att veta hur den "egentligen" ser ut. Och av kommentarerna att döma verkar det ju som att även de med andra program än IE har problem med bloggen?

    hälsn. Anso

    SvaraRadera
  5. Ja, du Anso, jag har ingen aning om vad det är för fel och därmed inte heller hur man åtgärdar det. Undersökning lär pågå...

    Boken kan du köpa - mejla provoka@telia.com och berätta vem du är och vad du heter så skickas den till dig.


    Monica, varifrån de svarta oliverna kom vet jag inte. Spanien? Skämt åsido: i min barndom varnades jag av en dam som uppfattades som synsk etc för svarta oliver. Dessutom ogillar jag dem starkt, de ligger med sina läskiga kärnor på mingelbord och hånflinar åt mig...:-)

    SvaraRadera
  6. Svarta oliver är gröna som spökat ut sig!

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.