lördag 23 maj 2009

När sheriffen stoppade mig...

... och ett guldfärgat TCB-märke räddade mig.

Det kan man läsa om i lördagens SvD. Preskriberat... Men om man sätter ett språkrör i en stor jäkla rosa Cadillac på en bred amerikansk motorväg då kan det gå undan - om än bara någon mil - så pass att man är glad att inte någon nitisk journalist upptäcker det. Det är då Elvis träder in och räddar situationen.

4 kommentarer:

  1. Äntligen har även du begripit något av det fina med ekonomisk tillväxt. Definitivt ett framsteg.

    SvaraRadera
  2. Suck, jakten på ekonomisk tillväxt har lett till den klimatsituation vi har idag. Billig olja har skapat ekonomisk tillväxt och miljöförstöring/klimathot.

    SvaraRadera
  3. Jag såg för en tid sen en dokumentär om "maffian" i Kanada, där TCB stod för gruppens värstingar, de som utförde det "smutsiga" jobbet. Vet någon hur Elvis stab skapade beteckningen? Kom idén från Elvis själv och snoddes av de kriminella på andra sidan gränsen eller var det tvärtom? Företeelserna var ungefär samtida.

    Tveksam

    SvaraRadera
  4. Anonym 09:37
    Det finns inga vetenskapliga belägg för din alarmism.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.