söndag 22 februari 2009

Den engelske sångaren
Fred Lane
tillbaka!

Två föreställningar av
(D)elvis Presley
- berättelsen om Elvis och livet som var.

Baserad på boken Gud älskar att färdas i en rosa Cadillac.

"Succé!"
"Fängslade publiken!"
"Birger Schlaug kan ta en publik..."
"Hög klass!"
"Överraskande!"
"Lärorikt, trevligt, humoristiskt!"
"Birger Schlaug bevisade att han är en skicklig underhållare..."
Fler recensioner här!


Södertälje
Tisdag 5 mars kl 14.00 samt 19.00

Lokal: Parbornsalen, Nedre Torekällgatan 7

Boka på Ticnet här.

6 kommentarer:

  1. Vilken lycka för Tälje!

    Och vilken lycka för Birger, som blott ett par stenkast från lokalen hittar Wendela Hebbes Hus, där även varje Wägnervän bör ha tittat in minst en gång i livet. www.wendelasvänner.se

    N

    SvaraRadera
  2. Såg föreställningen i våras på Redbergsteatern i Göteborg. Kan bara instämma i recensionerna med tillägget att Birger har en härlig humor med stor självdistans på scenen och att Fred Lane var en mycket positiv bekantskap som lyckades föra musiken tillbaka till dess rötter. Stor konst med små medel!
    Lasse med blåset

    SvaraRadera
  3. Åh, vad jag trivs i detta sällskap med varmt mänskliga personer, som gillar musik, poesi och övrig kultur, alternativ medicin, dito jordbruk, dito pedagogik, dito vård, småskalighet, harmlös energi, JAK-banken och Ekobanken, en tro på mer än det materiella. Ni är trygga. Hoppas att er kraft ska segra över materialismens gråa tillvaro!

    Gröna tankar

    SvaraRadera
  4. Vi hade små förväntningar när vi gick dit, men ville som miljöpartister som inte uppskattar Elvis eller rockmusik se vad vårt "avdankade" språkrör höll på med. Vi blev glatt överraskade! Mycket, mycket bra! Kan bara hålla med Lasse med blåset! Birger är en renässansmänniska i dess bästa betydelse!
    Mona och Rolf

    SvaraRadera
  5. Birger, Birger, Birger...du välbehövliga människa...Varje gång jag besöker din blogg blir jag berörd ända in i hjärtat, och ofta, som nu, gör dina kloka ideologiska texter mig rörd till tårar.

    Pga av mp´s nuvarande andefattiga profil behöver jag en dos av din blogg med jämna mellanrum för att bevara min gröna glöd. Härliga, geniala Birger - TACK för att du finns!!!

    Kram!

    AK

    Ps Kommer inte att ge upp min förhoppning och tro på att snart får se mer av dig i rampljuset.

    SvaraRadera
  6. Kan bara instämma med 11:52!

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.