fredag 2 november 2007

Svarta tjänster? Nej, blå.

Så var det då dags för svarta tjänster igen, berättas det i medierna. Vadå svarta? Dags att byta namn. För rätt skall vara rätt. Blå tjänster, blå pengar och blå arbetskraft.

4 kommentarer:

 1. Reinfledt har kanske lärt sig något nu: Det är svårt att umgås med moderater.

  SvaraRadera
 2. Ur Kristianstadsbldets recension av Winnerbäcks konser:

  "Det finns rockkonserter och så finns det rockkonserter. Vissa är bökiga och stökiga affärer där man gör klokt i att stå still och långt bak. Andra är Lars Winnerbäck-konserter med nykter och städad, om än lite slafsigt klädd publik, som välkomnar en gammal vän - lite som en miljöpartikongress med Birger Schlaug."

  Du lever än i folks medvetande, Birger

  SvaraRadera
 3. Läget är naturligtvis knepigt för Reinfeldt när han ska rekrytera nytt folk inom partiet: hur tusan ska han hitta en moderat som inte har skattefuskat eller anlitat svart arbetskraft?

  Peter

  SvaraRadera
 4. Möjligen är det gröna pengar det ska kallas!? Jag läste någonstans att de svarta pengarna uppgår till över 100 miljarder om året á 7000 kr per tillfälle. Om jag inte tar helt fel så betyder det att över 14 miljoner fakturor inte har skrivits ut. Det måste väl betyda att det är ett grönt val att betala svart?

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.