måndag 11 juli 2022

Söndagsutflykt?

INFO FRÅN ARRANGÖREN:

Forsa Björneberg, SE-641 91 Katrineholm, Sverige
Längd: 3 h 30 min
Offentlig Alla på och utanför Facebook
 
OBS! VIKTIGT!
Se information om anmälan nedan! Vill du delta måste du anmäla dig via mail, att klicka kommer i evenemanget gäller inte som anmälan. Detta eftersom antalet platser är begränsade!
_________
Söndagen den 17 juli gästar Birger Schlaug Miljöpartiets traditionella sommarlunch på Björneberg utanför Katrineholm för att med bland annat Elin Wägners ögon ge oss sin syn på den tid vi lever i och de olika kriser vi ser allt tydligare tecken på runtomkring oss.
_________
Birger Schlaug var med och grundade Miljöpartiet och var språkrör för partiet i elva år. Han är sedan mitten av 80-talet en stark profil i den svenska samhällsdebatten. Flera tusen föreläsningar, föredrag, krönikor och debattartiklar samt otaliga radio- och teveframträdanden har gjort honom till en av Sveriges mest erfarna debattörer och föreläsare när det gäller bland annat miljö, ekonomi och klimat. En av hans stora inspirationskällor är författaren, kväkaren, feministen och Svenska akademiledamoten Elin Wägner.
________
PROGRAM
Vi startar klockan 12.00 med en lättare vegetarisk sommarlunch
Klockan 13.00 – 14.30 pratar och samtalar Birger Schlaug.
Kl. 14.30 - 15.00 avslutar vi med kaffe, frågestund och samtal.
Efter kl. 15.00 finns det möjlighet att köpa ett signerat exemplar av Birgers bok.
Det finns även nyslungad Björnebergshonung att köpa!
Det kostar inget att delta, men hör av dig till Ylva G Karlsson på mail ylva.g.karlsson@gmail.com och anmäl dig eftersom antalet platser är begränsade. Att bara klicka "kommer" i evenemanget gäller alltså inte som anmälan. Sista anmälningsdag är fredag dag den 15 juli.
________
Vägbeskrivning från Katrineholm: Kör ut ur stan mot Norrköping, efter ca 5 km (vid Djulö Kvarn) sväng höger och in på väg 551 mot Forsa och Hävla. Efter 7 km tar du av till vänster (skyltat Björneberg) och följer grusvägen ca 1 km tills du ser Miljöpartiets flagga. Då är du framme.
Samåk gärna. Har du ingen att samåka med eller kan du erbjuda skjuts, hör av dig till ylva.g.karlsson@gmail.com
Visa mindre