onsdag 5 februari 2020

Hon var med i juryn som utsåg en som spridit manipulerade bilder och falska rykten till "årets svensk".Nina Solomin är kommunikationsansvarig på det rödgröna regeringskansliet. Hon sitter med i den jury som utser Årets svensk åt tidningen Fokus.

Juryn har valt Jens Ganman till årets svensk. Enlig staturerna skall årets svensk vara en som förändrat Sverige till det bättre. Ganman, som har många följare på nätet, tillhör den skara som spridit såväl manipulerade bilder, falsarier och rykten som för länge sedan avslöjats som falska..

Solomin har medverkat i att ge klimatskeptiker, vetenskapsföraktare och konspirationsteoretiker en air av bekräftelse. Som kommunikationsansvarig i regeringskansliet.

Här finns avslöjas en del av de uppenbara lögner som Ganman, i egenskap av klimatvetenskapsförnekare, sprider på nätet - läs för det är elegant, sakligt och tydligt:

https://mathsnilsson.se/2020/01/28/jens-ganman-arets-svensk-pa-tunn-klimatis/?fbclid=IwAR3EHTTBP-b_ObhgocHCVlQX3TEOYI25ebihGmahnD0ekaO3TvjaY8L3nSk
Klicka på bilden så kommer du till texten - gör det, det är värt de minuter det tar att läsa!