onsdag 8 januari 2020

KD:s ideologiska chef: "Klimatbimbo,,,"

Mannen till vänster är Johan Ingerö - policyansvarig i Kristdemokraternas partiledarstab. Han har meddelat världen:

"Tjugohundratalet har sett födelsen av Miljömuppens megatrendiga småsyskon. Klimatbimbon. Plötsligt är ingenting trendigare än att i alla lägen tjata om ekologiska fotavtryck. Idag kan man inte längre ta en burgare på Max utan att samtidigt tvångsmatas med klimatkompensation. Klimatbimbons trendighet gör henne  betydligt farligare än Miljömuppen."


Så då vet vi var vi har honom och KD i en tid när Australien brinner, isarna smälter och människans möjlighet att i framtiden bygga goda samhällen på den här planeten håller på att krackelera.

Greta som klimatbimbo?

I samma krönika, för cirka tio år sedan, meddelade Ingerö för övrigt följande: "Birger Schlaug är en jättehygglig gubbe, som person betraktad.Men de idéer han stöder sig på är faktiskt minst lika skrämmande som Sverigedemokraternas. Det är antimänsklighet maskerad till miljöpolitik, och förutsätter stora och starka ledare som vid behov kan piska in oss i leden igen. Vi behöver en debatt om ekofascism, grön misantropi och miljöfanatism."

Förutom att det just var ekofascism och starka ledare som de gröna partierna varnade för skulle bli följden om vi utsätter planeten för skövling och kränker de planetära processerna (som t ex klimatet) så kan konstateras att Ingerö och hans nuvarande parti just sitter hand i hand med Sverigedemokraterna.

Ingerö var tidigare medlem i Liberalerna och chefredaktör för nyliberala Neo (nu saligt insomnad). Innan SJ förstod (?) så var han inne ett tag som pressansvarig där.