fredag 3 augusti 2018

Vad är felet med Danmark?

Ursäkta att bloggen vaknar till liv så sent idag. Tekniskt fel - glömde rättare sagt.

Från de här länderna kommer läsarna av bloggen. Vad är det för fel med Danmark? Har jag gjort dem något ont? Så här (bortsett från Ukraina) har det sett ut alla år. Danmark alltid frånvarande. Kan nån förklara varför Ukraina dykt upp. Troll? Kommentarsfältet är öppet om någon vet något på allvar.


11 kommentarer:

 1. Är det inte så att danskarna är ganska ointresserade av svensk politisk diskussion som de tycker är naiv och ganska verklighetsfrämmande?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan så vara... men glädjande i så fall att norrmän, tyskar, amerikaner och ryssar är så intresserade av en avdankat grön figur...:-)

   Radera
 2. Din blogg läses väl i stort sett bara av svenskar. Det är mycket dyrare att bo i Danmark än i Sverige. Är man svensk och bor i Danmark har man alltså mycket pengar. Har man så mycket pengar att man har råd att bo i Danmark skiter man i Birger och miljöproblem, de kan man köpa sig bort från tror de i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, lustigt nog läses den av andra än de som har svenska som hemspråk. Får ofta mycket konstiga frågor efter att man har låtit Google-översätta...:-)

   Radera
 3. Det är svårt att hitta en heltäckande förklaring, så frågan kvarstår för dig att besvara: vad ont har du gjort danskarna?

  SvaraRadera
 4. Danmark är med i Nato.
  Enligt USA så finns det bara två sidor.
  Och "den som inte är med oss är emot oss"
  Jag tror att Danmark uppfattar dig som en av mina bilder.
  Här kommer slanten rullande och stannar på Högkant.
  Sådant gillas inte av världsordningen som inte
  vill bli rubbad fast den redan är det.

  Dynape

  SvaraRadera
 5. OT (sorry). Men jag måste kommentera dagens (7 augusti) video om ekonomi. Du har helt rätt.

  Ett nytt ekonomiskt system löser inte per automatik SAMTLIGA problem som människan i dag står inför. Jag vill dock hävda att ett dåligt ekonomiskt system (som det nuvarande) i varierande grad ändå påverkar människan på samtliga områden. Även sådana områden som man först inte relaterar till ordet pengar och ekonomiska system. Ett nytt ekonomiskt system är därför helt primärt och nödvändigt. Roten till allt gott ligger sålunda i att införa ett nytt ekonomiskt system. Vem ska jag rösta på?

  SvaraRadera
 6. Måste finnnas någon teknisk förklaring. Danskarna kanske kör svenska eller tyska nät? Eller nåt liknande. Webb-statistik är lurigt. Tack för en bra bloog för övrigt!

  SvaraRadera
 7. Sannolikt "indexeras" din blogg av sökmotorer därför är de tex många träffar av utomlands.

  Läs mer här:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Search_engine_indexing

  Tråkigt förövrigt att du stängde kommentarfältet men om folk inte kan följa reglerna blir det ju så tyvärr.

  SvaraRadera
 8. Birger
  Är jag för dum för denna blogg,
  enär, ingen svarar på min nivå,
  eller, vad tror du ?
  Dynape

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.