fredag 25 november 2016

Regeringsdugligt - vad är det?

Det var väl inte den roligaste morgonen för Miljöpartiets nuvarande ledning. Vi avdankade som skrev på DN-Debatt kan man ju alltid avfärda som fördettingar om man saknar argument - men en alldeles icke alls föredetting skrev på kultursidan på liknande tema. Roland Paulsens, som vanligt eleganta text, innehåller bland annat dessa relevanta frågor: "Är ett regeringsdugligt parti bättre än ett parti som håller vallöften? Och vad är det i så fall vi röstar på? Bäst diktator eller konkreta reformer?" Finns här.

Jo, jag begriper att det inte är lätt att vara språkrör. Kanske blir det lättare om man inte reflexmässigt slår ifrån sig kritik, tittar med utanförperspektiv på det man håller på med och tar djupa andetag. Jisses, vad många djupa andetag jag tvingades ta som rör för att överleva... Men syresättning är bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.