torsdag 2 oktober 2014

Om att programera om en hjärna...:-)

"Leverflundran är en liten illmarig mask som fortplantar sig i magen hos idisslare, till exempel får eller kor. När den kommit dit så söker den sig till levern och lägger ägg. Äggen förs med gallan till tarmarna – och kommer ut tillsammans med spillningen. Om nu en snäcka äter upp de här äggen som hamnat i gräset, så utvecklas äggen till larver. Men bara då.

De små larverna utsöndras med snäckans slem. Har larverna tur hittar en myra slemmet och äter upp det. I myran tar sig larven igenom tarmväggen och några få av dem tar sig till myrans huvud och manipulerar myrans beteende. Den lille programmerar om myrans hjärna så att den inte går hem på kvällen utan istället klättrar upp på ett grässtrå, låser fast sina käkar i toppen på strået och försjunker i dvala.

Har den tur kommer ett idisslande djur, ett får eller en ko, och tuggar i sig grässtrået. Myran dör. Men den lille larven lever vidare. Och förökar sig. Komplicerat kan man tycka. Men enda sättet för arten att överleva.

Det är väl ungefär lika komplicerat för Gustav Fridolin och Åsa Romson att programmera om Löfven."
Utdrag från dagens krönika i HD.

3 kommentarer:

 1. En alternativ hypotes till leverflundrarn är att mp blivit infiltrerade av Trottar, som likt masken sedan infiltrerar det stora partiet.

  Jag tycker det verkar helsmart, att först ta över ett parti, för att sedan ta över ett annat. Kommer bara masken in i statsministerns huvud, så bör de rimligen kunna manipulera honom att gripa efter ett halmstrå, och sitta kvar där, tills någon äter upp honom.

  Själv börjar jag allt mer luta åt att nytt regelsystem avseende avskrivningar för bostadsrätter, kommer få oförutsedd inverkan på fastighetspriserna, och att det blå laget eventuellt inte vill sitta vid rodret, så man kan ju tänka att trottarna varit i farten även hos moderaterna. Alla är infiltrerade av maskar, alla sitter snart fastfrusna paralyserade på små grässtrån, i sina belånade bostadsrätter, och är beroende av att sälja sig för vilket pris som helst, av ingen annan anledning än att vi är i dvala. Bara Trotten är vaken. slw

  SvaraRadera
 2. Man kan tycka att Sverige borde funderat en vända till innan man springer in i det stora "partiet" (EU). för att bli ihjälklubbat.

  "Men kanske funderar MP likt en liten leverflundra" på att infiltrera S så att väljarna äter upp honom först. Det förutsätter att de själva (partiet) inte är i dvala samt att väljarna inte är det. Då kan man inte vare sig som väljare eller parti skicka Peter Eriksson till Bryssel.

  SvaraRadera
 3. Jo, men om Trottarna nu infiltrerat Frido och Romsos system2 i hjärnan, och tagit över mp, som sedan tagit över den Sveriges sociala demokrater, men inte lyckats med Socialisternas Svenska demokrater, så är det väl inget konstigt att de förra inte stöder Malmström och frihandelsavtalet som varit grogrund för kriget i Ukraina, medan de senare fortfarande bjuder på motstånd med hänsyn till deras kontakter med de ärke nationalistiska bröderna i Öster.
  För övrigt har masken tagit över Soraya Post, som står bakom federalisten och kristdemokraten Junker, en av de gamla pålitliga Junkrarna i gamla pålitliga Preussen. Endast Trotten är vaken. slw

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.