tisdag 25 mars 2014

Kalmar i kväll


8 kommentarer:

 1. Tungt! Jag ids inte administrera den egendom jag redan har. Det finns en gräns för hur många telefoner jag har tid och ork att konfigurera, hur många bilar jag har tid och ork att sköta om osv.

  Kosumtion är inte bara en fråga om pengar, därför är en ekonomi som bygger på ständigt ökande konsumtion hos medelklassen inte hållbar, ur ens ett neoklassisk ekonomiskt perspektiv. Man kan inte ha ett ekonomiskt system som kräver att befolkningen lider av OCD-hoarding.

  SvaraRadera
 2. Stockholm? Eller hur?

  SvaraRadera
 3. Ur ett stockholmsperspektiv är det en självklarhet att den gatan finns i Stockholm. Det tas för givet att alla har den synvinkeln.

  SvaraRadera
 4. Fast idag är det i Kalmar!

  SvaraRadera
 5. Om man publicerar på blogg måste man nämna vilken stad

  SvaraRadera
 6. Anonym 10:49... Måste och måste... Men det har ju sina fördelar....:-)
  Åtgärdat... Tack för påpekandet.

  SvaraRadera
 7. Västerlånggatan i Stokholm blir det lördagen den 26 april kl 20.30 (Stockholms Kulturnatt). Då pratar Birger om demokratins framväxt utifrån rösträttsrörelsen och Elin Wägner. Lokalen är Riksdagsbiblioteket. Välkommen då!

  SvaraRadera
 8. tack för igår. imponerande!

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.