tisdag 18 februari 2014

Hedenmo vet mer än jag gör...

Anna Hedenmo intervjuade Per Gahrton i SVT:s Min sanning. Det var intressant. Per bra som alltid.

Själv fick jag upplysningen från Hedenmo att jag sagt att jag ska rösta på Vänsterpartiet. Intressant när public service vet mer än man själv. Kanske beror det på att man har svårt att läsa texter längre än 140 tecken?

PS! Så här svarade jag när SVT ville ha svar på en radda frågor inför intervjun.

2 kommentarer:

  1. Gahrton tycks ha en kluven syn på en s-mp-regering. Å ena sidan talar han om ministerposter för de gröna, å andra sidan är han djupt skeptisk till Stefan Löfven och socialdemokraterna. Men nu har ju Åsa Romson sålt sig till s, med allt vad det innebär. Stor fisk slukar liten fisk, som bekant. Det känns onekligen komiskt, och tragiskt, för oss tidigare aktiva gröna som under många år slogs mot betonghäckarna. Det kommer således i framtiden inte längre att finnas något parti i riksdagen som vågar säga "som det är".

    Intressant är väl för övrigt att Gahrton inte gav mycket för din enmansshow här på bloggen. Hur kommenterar du det?

    SvaraRadera
  2. Tja, han tycks hålla viss på den i alla fall eftersom han hänvisar till den i sin senaste bok. Jag har Inga större ambitioner med bloggen, är mest förvånad över att så många - ibland upp till 30000 om det är ett tillräckligt bra inlägg - som läser vad en avdankad figur iskriver.För det mesta färre än så, men så vitt jag förstår väldigt trogna. Det gör mig glad, vilket förstås är en ambition, liksom att en och annan funderar på vad de läst, vilket är något av det finaste en skrivare kan uppleva.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.