söndag 10 november 2013

Dimman ligger tät...

På väg till Falun (ska tala på en konferens om ekologisk ekonomi som Vänsterpartiet arrangerar - se här för att imorgon prata mer offentligt här på temat utveckling istället för tillväxt.)

Grängesberg ligger i dimma utanför bilfönstret. Den första låten hörs just nu i högtalarna. Inte illa tajmat!  Den andra kanske kan tilldelas Löfven...

Nedan en bra lektion i en viktig fråga och för dem som inte lärt sig fullt ut i Försvarsmakten och dess närstående fanklubbar, som jag förstått i viss mån följer min blogg när jag är lite dum i deras ögon...:-). På tisdag kommer förresten domen i den här frågan.

4 kommentarer:

 1. Intressant fråga att ställa hur kan kommunerna förhålla sig till tillväxtens dilemma. Kommunerna styrs till minst 60 % indirekt eller direkt av beslut från Bryssel. Tjänstemän kan nu gå en två veckor lång utbildning i Bryssel i eu rätt. Kommunerna måste väl förhålla sig till de regelverk som finns.

  SvaraRadera
 2. Bra att Försvarsmakten och särskilt dess "fans" läser din blogg. Utan dina avslöjande kommentarer om t.ex. Natomedverkan vore nog deras krigshets (typ ryssen övar anfall över Sverige) ännu mer flödande.

  SvaraRadera
 3. Hedrad!
  Jag vet att du gillade låtarna när de kom för över 3 år sedan, men det gläder mig att du vill lyssna på dem än idag.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.