måndag 12 oktober 2009

IKVÄLL KL 19.00
LUNA KULTURHUS I SÖDERTÄLJE


ELIN WÄGNER
- MOD OCH INSPIRATION!

Föredrag av Birger Schlaug

5 kommentarer:

 1. Det var en häftig debatt på bloggen efter det att du skrivit att USA använde förarlösa flygplan, med missiler och bomber, som styrdes från USA för att kriga i Afghanistan. I dagens Svenska Dagbldet är en stor artikel om just detta idag.
  PLU

  SvaraRadera
 2. Det sker i hörsalen så det finns gott om plats! Välkomna till Södertälje!
  ABF:are

  SvaraRadera
 3. Innan Jorden rullar utför kanten, krävs korta strama meningar.
  Livet upplevs som konfliktfullt, konflikten löses när vi inser att vi tillsammans ingår i biosfärens universella arme. För psykets hälsa och självkänsla går vi, som har förmågan i spetsen för självförverkligandegrupperna runt hela vår planet. Sedan kommer folkskolorna och praktiken och Jordens kulturer i skydd under det starka Troende Ateistiska (gudomliga) planetlära medvetanden som vi har utvecklat.

  Mycket allvarligt talat: "Jag tror att vi har orimligt kort tid, kanske tio år, på oss att få ordning på oss själva och vår planet. "Jag tänker mig, att i stället för att långsamt bryta ihop, var och en för sig, så skulle vi tillsammans bryta upp."

  SvaraRadera
 4. Tackar för ett intressant föredrag! Då har man med Elin Wägner ytterligare några böcker på läselistan! :-)

  Mvh
  Anders

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.