fredag 14 augusti 2009

A-laget löser världsproblem...

Fredagens Nyhetspanel hittar du här. A-laget är samlat. Vilken innebörd du vill lägga i begreppet A-lag bestämmer du själv - svenska torgs eller idrottens...

14 kommentarer:

  1. Svenska torgs eller idrottens... Haha. Du är en rolig man. Tror du själv på grejen med m och s? Eller var det en retorisk fint från en grön? Varifrån har du fått dina armmuskler?

    SvaraRadera
  2. Om Alifjansen verkligen kommer att skapa kommunistpropaganda om V ( och hela rödgröna röran) inför valet så är det ett tecken på att de själva inte vågar stå för sin ideologi.

    95 % likadan politik hos S och M - det är "bara" det som syns i besluten. Om M fick som de ville skulle skillnaderna vara större. Men då skulle M också vara mycket mindre. Nu får de hjälp av SD istället.

    Att så kallade liberaler (högern) inte värnar friheter (integritet på nätet, utomparlamentarisk demokrati, osv.) ens när det är populärt och til (och med ett helt nytt parti krävs för att värna liberalismen, PP!) tyder på att Ms agenda är mycket mörkare blå än de kan medge i ett ännu fritt samhälle.

    SvaraRadera
  3. Vad innebär kommunism? Att staten inte bara har ansvaret, utan makten.

    Vilket partis program passar det bäst in på idag? Inte V iaf.

    V värnar friheter (till skillnad från kommunister och moderater som är slående lika när det gäller storebrors-samhälle).

    När M fick< politisk makt första gången så var det inte självklart att de skulle acceptera demokratin som styrelseform - de gjorde det i en kompromiss för att få inflytande. Finns forskning om det.

    SvaraRadera
  4. Pensionärena tar täten och förverkligar den livsstil som blir en förebild för världen och som gör fortsatt liv för Människan möjligt på denna Jord. Jag tror på att hävda det omöjliga i en omöjlig värld. Jag tror också på arma getton. En kväll hade jag två bordslampor som lyste över mitt skrivbord. Dä ä skitsofränt. Två verkligheter som kräver att båda respekteras. A: Att fungera här och nu, med de människor som finns runt omkring mig. B: Att bidraga till en världsbild som gör att Jorden fortsätter att snurra.
    Att bidraga till att skapa den märkliga bro, som förenar A med B.
    Detta var min dags förnumstighet.

    SvaraRadera
  5. Svenska torgs. Så är de nog.
    Jag försöker hävda något bortom det gällande förnuftet. Det handlar om att se Jorden som en helhet. Under allt, är det en känsla av, på trots mot allt. Att inte försöka, kan jag inte stå ut med! (två negationer) -:)

    Att försöka kan jag stå ut med.

    SvaraRadera
  6. Signatur RL hoppas jag slutar kommentera och skaffar sig en egen blogg! Det är bara samma tjat och ibland förvirrade inlägg.
    HB

    SvaraRadera
  7. Att HB blir förvirrad är inte så svårt att förstå.

    SvaraRadera
  8. Anonym 22:37 och Nisse:

    Varför i herrans namn läser ni dem då? Bara att sluta läsa så är problemet löst.

    Det är ju ändå ert problem, inte RLs och ni har ingen rätt att tala för alla andra heller.

    SvaraRadera
  9. Men du, anonym 10:19, det är väl inte tankt så att en blogg tillhörande någon skall användas av andra för att gång på gång skriva sådant som inte är kommentar utan annat tyckande i någon sorts terapi.
    HB

    SvaraRadera
  10. Jag har haft bra kommentarer och sämre kommentarer på denna blogg. Om Birger S, skulle antyda att jag på något sätt är skadlig för denna bloggs avsikt att i människor ingjuta kännslor och förstånd som passar till denna planet fortsatta snurrande, ja då slutar jag med mitt surrande! Hela värden är liksom HB långsamt på väg in i en överlevnadsdepression. Visa människor har redan tagit sig igenom detta och kan vara till viss hjälp. Men patienten som har varit rökare hela sitt vuxna liv vill inte veta att hon har cancer, samtal blir omöjligt, medicinering blir omöjligt. Patienten dör.
    Tankemässigt ser jag, att allt kan lösas, men förnekelsen, förnekarna förnekar att den här planeten liksom dess förvandlare och HB berhöver Terapi. Jag är retad!

    SvaraRadera
  11. Varför hacka på RL, som ju har något att tillföra, oavsett hur det värderas?

    För övrigt är det riktigt, att vi som gästar Birgers blogg, ska iaktta hyfs. Det gör vi ju, när vi hälsar på hos folk, så varför inte även i denna tyckarspalt också?

    SvaraRadera
  12. Är det fel på SVT:s sändning? När Birger i soffan kommer till repliken "staten äger bara 20 %" då blir det tvärtyst och svart på dataskärmen. Upprepade försök under hela dagen gav samma resultat. Har någon mer upplevt detta?

    SvaraRadera
  13. Japp, det är något fel på inslaget. Hade samma problem både idag och igår.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.