söndag 7 juni 2009

Men snälla Anna Maria Corazza Bildt....

Visste du att Anna Maria Corazza-Bildt använder en kubansk kampsång för att locka väljare.

Nu med en text om att moderaterna vill reglera reklam, slåss för konsumentskydd och miljö och fred... Någon som kan anmäla till allmänna reklamationsnämnden?

Översatt låter förresten några verser från orginaltexten så här typiskt moderat...

Min vers är ljust grön
och en flammande röd
min vers är en sårad hjort

som söker skydd i skogen

Med de fattiga på jorden
vill jag dela mitt öde
bäckarna i bergen

ger mig mer glädje än havet...

Moderaterna är verkligen nya, gröna, röda och med små materiella anspråk...

16 kommentarer:

  1. Så lustigt, Birger, att partierna fortsätter sin process med sidbytet. Nu är M inte längre det typiskt högra partiet.

    Det är C, men kanske ännu mer FP, med sin kärlek till NATO, kärnkraft och önskan att tränga tillbaka den ekologiska odlingen.

    Samtidigt som S, med sin skyddsling MP, rör sig höger ut.

    SvaraRadera
  2. Apropå eko-odling. Kolla gärna

    http://saltakvarn.wordpress.com/

    Det är en blogg i "Schlaug-klass", men med inriktning på odling.

    Gröna tankar

    SvaraRadera
  3. Haha, det finns väl inga skrupler för den här sortens politiker, fruktansvärt att höra på hennes lilla video på hemsidan, det är ju så politiskt naivt så man tar sig för pannan. På vilka sätt vill hon komma tillrätta med det hon pratar om? Det krävs ju marknadsinskränkningar utan like. Inte undra på att moderaterna satte ner henne rejält på listan trots att hon fått röster för sitt namn i medlemsomröstningen.
    Texasbo

    SvaraRadera
  4. Jaha. Så är dagen kommen för att rösta då. Frågan är bara på vem. Varje val blir mer och mer cirkus och dem vi förväntas rösta på drar sig inte för någonting som kan ge en röst. Har vi någon kandidat till europaparlamentet som står på huvudet och spelar dragspel med knäna? Den kunde man ju rösta på kanske?
    Nej, det blir nog ändå ett kryss för Isabella Lövin och hennes utlovade kamp för våra hav och EU:s fiskepolitik. Hon har dessutom inte hemfallit till fåniga jippon mig veterligen.
    L

    SvaraRadera
  5. Jisses! Nu förstår jag helt plötsligt varför oppositionen legat så lågt mot regeringen Reinfeldts alla galenskaper. De har väl insett i tid att de knappast behövs någon opposition i ett land med sådana valarbetare för den sittande regeringen...

    Om jag tidigare varit grinig så har jag nu full förståelse. Låt dem ta kål på sig själva... så kan resten lägga sin energi på att faktiskt förändra samhället.

    Ännu en eloge till Isabella Lövin och Carl Schlyter som inte nedlåter sig till sådana källarnivåer.

    SvaraRadera
  6. Ja, Birger, det stämmer!
    Därför röstar jag på henne!

    SvaraRadera
  7. Det spelar ingenroll vem som träder fram. De må heta Reinfeldt, Sahlin eller vafan som helst så är det INGEN som tar upp PROBLEMET, inte ens du Birger Schlaug gör det.

    Isabella Lövin skriver en bok om fiskar men vad hjälper det när inte ens hon heller har fattat.

    Spelar ingenroll hur mycket ni förespråkar energieffektivsering.
    Grundproblemet gör ingen någonting åt, att vi är för många Människor!
    Det är ju själva fan att det ska vara så svårt & begripa nått!

    Man kan inte hävda att man ska spara samtidigt som man förespråkar expantion, rent jävla hyckleri!

    Spelar ingen roll vilka politiker som får makten. Dom har ändå inget ANSVAR! Dom har förstört den här Världen med sitt ordbajseri. Dom har byggt upp en förljugen Värld.

    Att torsken har blivit utfiskat så gått som beror på att vi är för många Människor.
    Gör man då som Isabella lövin skriver en bok så kanske det räddar torsken. Men om man då går in & styr för att rädda en art så går Människor över på en annan som då kommer att bli drabbad, för människan finns ju fortfarande kvar i antal & måste äta för att överleva + att hon fortsätter att expandera. Så problemet är att Vi är för många. Så det hjälper inte om man röstar på Isabella Lövin, tyvärr!

    / Realist

    SvaraRadera
  8. Sign Realist har kommit till vägs ände på denna blogg och blivit en riktig ekofascist.

    En ekofascist anser bl a att ekosystemet fungerar allra bäst utan människan...

    Detta är faran med att som Schlaug driva sina teser in absurdum. Han och andra "gröna" bereder vägen för det gröna tyranniet.

    I dag ser vi hur klimathysterin griper omkring sig och har fångat politikerna i sitt nät.

    Det måste snart komma en reaktion över hela världen mot detta människoförakt som extremgröna representerar. På sikt komprometterar man hela miljörörelsen.

    SvaraRadera
  9. Om du tillämpar censur, Birger så ligger ovanstående två inlägg bra till för ett ingrepp...


    till realist: om vi nu är så många människor och alla kämpar för att förmera sin matsäck med 4 % om året med mat och saker som inte finns i stället för att välja ett annat sätt att leva på, så är det väl där fokus borde ligga och inte på etnisk rensning eller vad du nu kan ha på programmet.

    SvaraRadera
  10. Realist har helt rätt. I förhållande till sina resurser är jorden överbefolkad. Sånt är läget, sen må vederbörande kallas vilket fult ord som helst.
    Förmodar att det är många vänstersympatisörer som följer denna blogg. Såg just på textTV att en Sd-funtionär med sambo blivit misshandlad av ett vänstergäng. Vad säger ni om detta? I en sk demokratisk stat. Om ingen skriver något svar kan det tolkas att ni antingen drabbats av argumentnöd, eller kanske ej vågar skriva att ni hyllar principen "ändamålet helgar medlen", fast bara så länge det stämmer med vederbörande tyckares egna åsikter.

    SvaraRadera
  11. Nej, ändamålen helgfar inte medlen. Den som varit mycket tydlig i det fallet är just Birger - se detta inlägg: http://schlaug.blogspot.com/search?q=nationaldemokrat
    Mika

    SvaraRadera
  12. Roligt höra Mika. Men vad menar du man skall göra åt vänsterpartister som ger sig på politiskt oliktänkande i en demokrati

    SvaraRadera
  13. Vänsterpartister är kanske inte direkt kända för att vara värst ifråga om att fysiskt stoppa oliktänkande från att framföra sina åsikter.

    Kolla AFA istället, dvs antifascister, som använder just fascistoida metoder!

    SvaraRadera
  14. Oberoende vad dom kallas bör alla sådana metoder bekämpas. Det är egentligen så självklart att det ej skulle behöva sägas i en demokrati.

    SvaraRadera
  15. Realist m.fl. rekommendras att kolla

    http://tradgardenjorden.blogspot.com/

    SvaraRadera
  16. 07:36

    Så rätt! Det skulle inte behöva sägas i en demokrati. Ändå behöver det sägas, kanske pga att vår "demokrati" är flexibel.

    Många jublar över att ett visst parti inte tillräckligt kom ut med sitt budskap, just för att det hindrades till detta.

    Terror lönar sig tydligen.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.