fredag 18 juli 2008

När katten är borta dansar råttorna på bordet...

Fria på sommarbete vågar fem folkpartistiska riksdagsledamöter mopsa upp sig. Ingen partiledare att möta i korridoren, inget grupptryck.

Men vänta bara till riksdagsgruppen samlas igen, Jan Björklund tar fram piskan... Då är det dags för nästa liberala kullerbytta... Så gick analysen i dagens Nyhetspanel.

11 kommentarer:

  1. ja, han kallas ju allmänt för "Rotting-major" Björklund i bloggvärlden. :)

    Lars

    SvaraRadera
  2. Björklund är bra. Han börjar få ordning på den svenska skolan, den skola som sossarna förstört under många, många år. Nu är det kunskap, ordning och reda som ska gälla. Vad är det för fel i det?

    SvaraRadera
  3. Vad är det för debatt mot Sverigedemokraterna som du ständigt talar om? När har du debatterat mot en sverigemokrat?

    SvaraRadera
  4. Hörde Birger i Eskilstuna mot någon sverigedemokrat, arrangerat av mälarhögskolan om jag inte minns fel.

    SvaraRadera
  5. Bra, att man avslöjar Sd:s lögner. En fråga bara: Förekommer det, att de etablerade partierna ljuger om Sd i något avseende?

    Och, när välkomnades ett nytt parti av de gamla partierna?

    Gröna tankar

    SvaraRadera
  6. Sd endast fångar upp de frustrerade väljare som är besvikna på sina partier i invandringsfrågan. De är egentligen inga sverigedemokrater men röstar på sd för att få ändring till stånd.

    SvaraRadera
  7. Den som inte godtar invandringspolitiken som den är, riskerar bli kallad främlingsfientlig.
    Vem vågar knysta, inför hotet om en sådan stämpel?

    SvaraRadera
  8. Visst förekommer det att alla partier far fram med vinklade fakta eller snarare delar av sanningen som passar deras egen retorik. Påståenden som är magert underbyggda, eller direkt felaktiga, kan lättare avslöjas i en tevedebatt med pålästa motståndare och en programledare som ställer följdfrågor. Vad gäller Sd kan man konstatera att de mycket sällan redovisar inkomstsidan av invandringen, att de inte tycks kunna läsa innantill i statistiken som berättar vilka som håller Sverige flytande genom att göra allt fler servicejobb etc.

    SvaraRadera
  9. Birger Schlaug, varför upprepade du inte det du har uppgivit i andra sammanhang?

    "Under många år fanns en outtalad överenskommelse mellan journalister, politiker och tyckare att inte säga sanningen om det framväxande mångkulturella samhället. Vi — jodå, jag tillhörde lögnarna — förnekade problemen, fast vi alla såg dem. Vi satt i teve och förnekade att det vid sidan av det positiva och nödvändiga också fanns svårigheter och problem. Människor utanför den lilla svenska tyckareliten kände naturligtvis inte igen sig. Politiker ansågs leva långt borta från verkligheten."

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.