onsdag 25 juni 2008

Är på turné. Det låter det. Fred Lane och jag kör två föreställningar av (D)elvis Presley idag: I Ludvika och i Lindesberg. Hade sommarpremiär igår i Avesta. Fullknökat. Ha! Anders Lundin, släng dig i väggen...! Publiken missade till och med de där morden i det engelska grevskapet. Så släng dig i väggen du också, kommisarien...:-)

Bloggar förresten denna vecka, som troende ateist - eller nåt sånt, på kristna Dagens hemsida.

På fredag är ni välkomna hit:



Inbjudan till Julita

Seminarium
Energismarta lösningar

Fredag 27 juni

Program: klicka här!


Arrangörer:
Länsstyrelsen i Sörmland, Katrineholms kommun, LRF samt Julita - Sveriges Lantbruksmuseum



2 kommentarer:

  1. Seminarieprogrammet har flera olika rubriker om energismarta lösningar. Men det hade också varit intressant att få veta vad som hänt med utvecklingen av tunnfilmstekniken på solcellsidan (för 8 år sedan var den tekniken väl utvecklad i Ångströmslaboratoriet, men industrins och samhällets intresse tyvärr skralt), men också om s.k. passivhus och den senare utvecklingen på det området. Elbilen blir förstås en huvudfråga eller varför inte hela det kretsloppsbaserade samhället?

    Per L

    SvaraRadera
  2. Kan hålla med dig om det, men tycker ändå att seminariet - vars upplägg jag inte har något att göra med - är riktigt bra.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.