fredag 7 september 2007

Käkar Jan Björklund godis?

Läste att godis gör att barn blir hyperaktiva. Undrar om Jan "Gluggen" Björklund, som numera är legitimerad partiordförande, käkar godis. Det skulle kunna förklara alla utspel och varför avtryckarfingret ständigt trycker på sändknappen.

På min tid drog jag också snabbt och ofta. På åttiotalet hade jag alltid ett utspel på söndag morgon. Det var ju nyhetstorka då och TT och Ekot suktade efter fräscha nyheter. På den tiden ringde man in till TT och läste upp sitt meddelande. En gång, när jag ringt vid det vanliga klockslaget, svarade jourhavande TT-journalist i telefonen "Hej, Birger" innan jag sagt ett knyst... Det var innan nummerpresentatörernas tid... Förstod att det var dags att byta strategi, och hitta en ny bra tid för utspel. Jag käkade inte godis.

6 kommentarer:

  1. Vet inte vad som är läskigare, "Gluggen" och avtryckarfingret och hans konstiga utspel och politik eller TT-journalisten som tydligen hade en synsk förmåga... detta kallar jag spooky..

    SvaraRadera
  2. Hoppas för din skull att den enda likheten med majoren är förmågan att trycka av snabbt.

    SvaraRadera
  3. Tror att Björklund, trots att du nu gett honom ett nytt smeknamn (Gluggen) kommer att göra bra ifrån sig. Bara han inte hamnar än mer i kravliberalismens fällor utan, som just kravliberal, vågar visa sina mjuka sidor som en god socialliberal.

    SvaraRadera
  4. Dina självironiska kommentarer är befriande i en annars självförhärligande politikervärld - lyssnade till exempel på Leijonborg idag. Dennes förklaringar som gick ut på att allt gott som hänt beror på folkpartiet i allmänhet och honom själv i synnerhet - någon självdistans finns inte hos dagens politiker!

    SvaraRadera
  5. Jag tycker Björklund hittills visat prov på att finslipa sina klyschor och vara nöjd med det.Jag menar sådant som "alla kan inte leva på bidrag men alla kan bidra med något" eller "moral är bra, men dubbel moral är inte dubbelt så bra" med anledning av att bl a Sahlin äger sitt boende men vurmar för hyresrätter. ...en massa ordblajs, men de avslöjar värderingar som jag tycker är otäcka.

    SvaraRadera
  6. Björklund har, enligt Einsteins definition, "fått sin hjärna av misstag" då denne som militär gott kan klara sig utan...

    Och det skulle bevisas...

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.