fredag 10 augusti 2007

Ursäkta, men nu blir det reklam rakt av...




Sista gången i sommar:

(D)elvis Presley

- den samhällstillvända föreställningen om Elvis och tiden som var...

Fred Lane
Birger Schlaug

Den 17 augusti kl 16.00 (obs tiden!)
Bishops Arms, Jönköping


"Succé!Högt underhållningsvärde..." Katrineholms Kuriren "Fängslade publiken..." Folkbladet "Populär helkväll!" Norrköpings Tidningar "Festligt, folkligt, fullsatt!" Gert Fylking, Rix "Succé igen!" Katrineholms Kuriren "Birger Schlaug kan ta en publik" KK.

Mer info finns här!

Föreställningen bygger på boken Gud älskar att färdas i en rosa Cadillac. Några recensioner: ”Total trovärdighet… alligenom äkta” Expressen, ”Entusiasmerande skildringar” Göteborgs Posten, ”Boken är rolig, fräck, vanvördig och bitvis lysande” Gotlands Tidningar, ”Jag kan inte annat än fascineras…” Falu Kuriren, "Det är skimrande musikhistorik... Boken är bra och fullastat med fina rockhistoriska referenser som är roliga att läsa. Språket är ironisk och full av empatisk kärlek till den svarta musikens världshistoriska betydelse. Med det kan man säga till nynazister, fascister och andra rasister, fuck you! Vi bugar oss vördigt för det som står i boken."Webbtidningen Blaskan

5 kommentarer:

  1. Kan VERKLIGEN rekomendera föreställningen! Jag som inte ens är så jätteintresserad av Elvis fick en fantastiskt rolig och INTRESSANT kväll!
    Stina Walstedt

    SvaraRadera
  2. Jag vill också se ...... men jag har ingen möjlighet att ta mig till Jönköping. Fy vá orättvist!

    //ninni

    SvaraRadera
  3. Lycka till i Jönköping! Blir det fortsättning till hösten, vintern, våren? Eller är Lane bara i Sverige på sommaren?

    SvaraRadera
  4. Vi kan tänka oss begränsade bokningar även till höst, vinter och vår.

    SvaraRadera
  5. Det är upp till dig att bestämma om du vill stanna hos honom eller lämna, men det verkar för mig att det finns ett alternativ som passar alla. Vad du ska göra om din man kombinerar affärer med nöje och spelar på sajten https://betinia.se/sv/casino för att få bra vinster. Detta kommer att ge honom möjlighet att spela och kommer att generera inkomster så att du inte söker arbete.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.