fredag 6 juli 2007

Mer choklad och mindre Timell ger sänkt blodtryck

En studie visar att mörk choklad sänker blodtrycket, har det berättats i medierna. Jag kan ge ett annat tips för sänkt blodttyck: Läs inte Maria Abrahamsson i SvD, undvik kvällstidningar och var beredd att stänga av teven när Martin Timell dyker upp. Toppa med två rutor mörk choklad och en kall avrinning. Undvik riksdagshuset. Och se upp för galna bloggare.

That´s it.

6 kommentarer:

 1. Haha. Timell ger mig också högt blodtryck. Han är jättesöt.

  SvaraRadera
 2. Inga biverkningar.

  SvaraRadera
 3. Jag klarar av att undvika alltihop, men det där med att undvika galna bloggar är svårare. Vad gör jag inne på den här bloggen, förresten, det är kanske inte hälsosamt?!

  Bör jag äta mörk choklad när jag läser "Gud älskar att färdas i en rosa cadillac" också?

  Birger, vet du vad som är bra mot högt blodtryck också?
  Semester...

  SvaraRadera
 4. Birger
  Jag har noterat att många män (och vissa kvinnor) stör sig enormt på Martin Timell (och Ernst Kirchsteiger).

  Visst kommer de med galna uttalanden ibland, men vad jag gillar är att de utstrålar en stor tacksamhet och glädje över att få vara med i tv (samt är verbala SAMTIDIGT som de är händiga)

  För det är ju precis det det handlar om. Att få plats i media är en lyx som man inte ska ta för givet, som många morgontrötta nyheter-debattörer ger sken av, som om det var alldeles självklart att just de ska synas jämt och ständigt.

  Ursäkta utfallet.
  Jag vill bara försvara dem som inte är så.... macho ;)

  SvaraRadera
 5. Monica! Behövs ingen mörk choklad vid läsning av Gud älskar att färdas i en rosa Cadillac - ha en bra sommarläsning! Visst är man väl lite galen när man fastnat i bloggträsket...:-)Men vad vore världen utan ett viss mått av galenskap??


  Hej Z! Det är helt okej för mig med män som inte är matcho - har ägnat en del mycket givande tid åt att prata mansroll på pubar och en del andra ställen... Däremot är det jobbigt med den där flåshurtiga stilen...

  SvaraRadera
 6. Svar: Flåshurtig och tråkig, Birger. :)

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.