måndag 9 april 2007

Plus-Sverker - en riktig nöt...

I senaste Plus meddelade Sverker - min hjälte sedan första gången han kastade en pryl i tunnan - att vi ska äta mer nötter. Och att det bästa är att "käka nötterna med skalen på".

Undrar om han har aktier hos privattandläkarna. Eller om han kastar sitt eget råd i soptunnan i nästa program...

Förresten: Sverker ledde en valdebatt inför senaste valet till EU-parlamentet. Carl Schlyter var miljöpartiets representant. Jag var med för att coacha honom. Vi spånade fram att Carl skulle prata om EU-konstitutionen, vifta med pappershögen, plocka fram en Sverker-tunna, kasta ner konstitutionen i den och slamrande stänga locket. Innan sändningen berättade vi för Sverker att Carl skulle tamed sig en grej in i studion, dold under en handduk.

Okej, men jag vill inte veta vad det är, då kanske jag måste stoppa tilltaget, sa Sverker. Hur som: Carl gjorde som planerat, det blev lyckat.

I samband med eftersittningen, med supé som SVT i Umeå bjöd de inbjudna på, så tackade Sverker deltagarna, och sa att det var bra att han inte vetat att Carl skulle köra med en Sverkertunna för då hade han "tvingats stoppa det före sändning... Och det hade ju varit synd, för det blev ju bra teve...".

5 kommentarer:

  1. Inte bara det. Man skulle kasta in en näve nötter om dagen också... Med skalen på.

    SvaraRadera
  2. Min flickvän vill gärna veta mer om varför man inte ska äta nötter. Hon gillade nämligen rådet väldigt mycket =)

    SvaraRadera
  3. Såg precis en inspelning av programmet i fråga, och rådet om att äta nötterna med skalet på gällde sötmandel, alltså det tunna bruna skalet man brukar skålla bort. Där satt nämligen nyttiga antioxidanter .

    SvaraRadera
  4. Man ska inte äta nötter utan skal eftersom det är barnarbetare i Indien som skalar dem. Om man inte vill få ont i tänderna kan man skala dem. Ett tips från coachen.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.