tisdag 27 mars 2007

Och när kommer dokumentären, Fichtelius?

Fyra timmar har visats. En del snuttar ligger på SVT:s hemsida. Förvånansvärt snaskigt. Persson bjöd på det, och Figge slickade hungrigt i sig. Förvånansvärt lite politik. Förvånansvärt lite.

Men Persson har rimligen pratat mest om politik, om sakfrågor, om vägval, om politiska dilemman, om strategin att legitimera miljöpartiet och släppa in vänsterpartiet i värmen.

När kommer den riktiga dokumentären som handlar om de viktiga och spännande frågorna, Erik Fichtelius?

2 kommentarer:

  1. Det vore spännande att höra hur Göran Persson hanterade sin riksdagsgrupp för att få den att acceptera samarbete med Gudrun och vänstern. Ingvar Carlsson höll ju brandtal i riksdagen mot de gamla kommunisterna! Och hur illa tyckte socialdemokraternas riksdagsgrupp om att man "legitimerade" Schlaug och de andra flummarna i de gröna...

    SvaraRadera
  2. JO, det är nog sant att man ville ha lite mer om sakfrågorna. Samtidigt är det himla roligt att se. Jag (och vi hemma i fåtöljerna) tycker att Persson säger rätt intressanta saker mellan de så kallade snaskigheterna. Det är inte så smart att lätta på trycket inför tevekameran men nog gör vi lite till mans (och kvinns) samma sak som Persson? Fast i det tysta. Skuggan tycker vi nog ändå ska hamna mer på Figge än på Persson. Som vi ... nog ... gillar! Fast aldrig har röstat på.

    /Sara

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.