måndag 18 mars 2024

De som är rika utan att ingå i kriminella nätverk föredrar små diskreta klockor och mer intima lyxhotell

 

Det charmanta magasinet Connoisseur – som sänds ut till de vars inkomst uppgår till minst 2,8 miljoner årligen – meddelar i sitt senaste nummer att lyxresor är tillbaka efter åren med covid.

Under pandemiåren intogs hummern mer diskret hemmavid. Dock har smaken för det mer diskreta stannat kvar. Allt fler av Connoisseurs läsare väljer att tillbringa semestrar på diskreta hotell med färre och större rum, snarare än i de stora lyxhotellen. 
 
Detta kan eventuellt bero på att de större lyxhotellen numera intagits av öppet kriminella, med vulgärt feta guldkedjor och stora klockor, som visserligen är framgångsrika, men ändå sprider en odör av olust omkring sig. 
 
I Connoisseurs undersökning framkommer att 35 procent av läsarna redan äger tre eller fler boenden utomlands – och många planerar att köpa ännu ett. Samt att de föredrar små dyra klockor framför den större kriminella varianten. Rut- och rotavdrag nyttjas gärna för boenden i solen - låginkomsttagare, som betalar hög skatt i Sverige, bidrar. Det är en del av den diskreta charmen...

LÄS HELA HÄR: