söndag 16 oktober 2016

Det behövs inte clownmask för att vara clown.

Människor ikläder sig clownmasker. Trump förvandlar USA till en parodi på sig självt. Miljöpartiet förvandlar sig självt till en parodi när man plötsligt gör stöd till CETA till partilinje... Så totalt ideologiskt lealöst att det inte behövs clownmasker för att framstå som clowner.

Carl Schlyter, Annika Lillemets, Valter Mutt och Jabar Amin går emot "partilinjen" och skriver på SVT-opinion. Det de skriver är självklar partilinje i andra gröna partier världen över. De uppfattas som fiender av partiledningen!

Kära miljöpartister, som gillar partiprogram och känner tilltro till grön ideologi, får det inte var nog snart? Hur mycket och hur länge skall en partiledning få kränka allt det partiet stått för? Hur länge skall de tillåtas jobba så hårt för att partiet än en gång  skall åka ur riksdagen?

Partiet har tappat hälften av sina kärnväljare och är nu det minsta andrahandspartiet av alla - allt medan majoriteten i  partiledningen gräver den grav där de, under utropet "vi är regeringsdugliga", avser att begrava partiet allt medan de själva hyllas av den socialdemokratiska partiledningen för sin lojalitet...