lördag 12 september 2015

Förberedelse

http://www.stevecutts.com/

10 kommentarer:

 1. Det är ju så det blir när sossar sitter vid makten.
  Skatterna måste upp om det ska hålla.

  SvaraRadera
 2. Överstaten EU:s direktiv piskas in bland de som anses mindre vetande. Svenska politiker har på ett medvetet och omedvetet sätt anammat direktiven. De omedvetna är lika vilseledda som de flesta av oss. Vi riktar gärna kritik mot politiker, det vore bättre om kritiken riktades mot de verkliga bovarna och banditerna till exempel Bilderberggruppen.

  Christer

  SvaraRadera
 3. Vi riktar gärna kritik mot politiker, det vore bättre om kritiken riktades mot de verkliga bovarna och banditerna till exempel Bilderberggruppen.
  OCH Hur gör DU då då???

  Roland

  SvaraRadera
 4. Ryggmärgsreflexerna sitter som berget. En bild och pang kommentarer som på beställning. Bra jobbat, Birger.
  Från en annan del
  http://www.zerohedge.com/news/2015-09-11/human-cost-socialism-power

  När jag hörde Löfvén och samtliga framträdande EUlitiker (vilken är ett nyord skapat i detta nu, som är en kombination av politiker, elit och EU-politiker. De verkar i gränstrakten mellan nationell politik och EU-politik. Den djupare innebörden kommer snart på wikipedia) tala om gemensamt ansvar och tillsammans, då insåg jag att de inte bryr sig om förnuft utan endast vill upplösas i en huvudlös handlingsriktning. De vill inte ta ansvar, de vill endast handla tillsammans. Från ett nationellt tillsammans till ett EU-tillsammans. Man söker symbios med de religiösa tillsammans, men avskyr det religiösa tillsammans. Gemensamt är viljan att upplösas i en huvudlös handlingsriktning.

  SvaraRadera
 5. Neoliberal Agendalör sep. 12, 10:56:00 fm

  Varför detta konsumtionshat?

  Jag kan förstå miljöaspekten, det finns ett samband konsumtion och utsläpp, precis som det finns ett samband mellan medellivslängd och utsläpp. Det betyder dock inte att ättestupa är lösningen.

  Vill vi hindra utsläppen så är det utsläppen som ska regleras/förbjudas, inte barnens julkappar.

  SvaraRadera
 6. Roland lör sep. 12, 08:42:00 fm

  Informerar och åter informerar om deras existens. Om du inte visste det har de en hemsida.

  Christer

  SvaraRadera
 7. Brutal media-kampanj där alla ska tycka lika & där statsradion låter som DDR & där statstv:n "riggar" nyhets-intervjuer i "mondäna" bostadsområden så alla låter jätte-positiva, även där..?

  SvaraRadera
 8. Nu är inte invandringen lönsam längre utan KAN bara vara det enligt finansminister Magdalena Andersson.För att klara kostnaderna måste Sverige låna pengar av Europeiska Investeringsbanken (EIB).
  EU-länderna som skulle ta ansvar enligt Löfven har tackat nej.
  Fast det pratar vi inte heller så mycket om.
  Det verkar som Löfven kommer att få svettas med piskan om nu inte regeringen faller snart?

  http://cornucopia.cornubot.se/2015/09/regeringen-vill-koncentrera-flyktingar.html (borgerlig)

  http://ledarsidorna.se/2015/09/det-borjar-glida/ (socialdemokratisk)

  SvaraRadera
 9. Sprids uppgifter om en KRIS som "inte" drabbar vanligt folk. Då drabbas kanske heller absolut inga höginkomsttagare om en särskilt riktad "chock-skatt", som ger dem möjlighet att "få hjälpa", införs..?

  SvaraRadera
 10. Julfirandet, med utdelande av massor med dyra julklappar som oftast också är måttligt uppskattade, känns alltmer onaturligt och äckligt för varje år som går...

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.