måndag 22 september 2014

Pratar ikväll med Ulrika Hjalmarson Neideman, vetenskapsjournalist specialiserad på hälsa och psykologi, om hennes bok Försonas med din barndom - och kanske med dina föräldrar.  Kunskapskanalen 19.00. (Repris 23.40 samt tisdag 09.00)

4 kommentarer:

 1. Det var en gång en pojke som
  frågade sin mamma:
  Håller jorden på att gå under?
  Mamman som var en klok mamma svarade: "Det är ingen fara min son."

  Men både pojken och mamman förstod ...

  SvaraRadera
 2. Apropå intervjuer och uppväxtförhållanden - satan vad kvällens "Min sanning" var bra!! Vilken fröjd att lyssna till en professionell människa med stake och koll på en komplicerad verklighet!! Inte minst som kontrast till alla världsfrånvända och förenklande åsiktsmaskiner som media dräller av. Är så van vid det sistnämnda och det förakt den dumheten väcker i mig, att jag blir alldeles förbryllad av att för en gångs skull få sitta framför tv:n och känna genuin respekt för någon som talar om sociala samhällsproblem.

  SvaraRadera
 3. Lustig reaktion på Min Sanning. Jag tyckte tvärtom, att varenda ord var iscensatt av en skådespelare som hade en roll att spela. Visst är det härligt att man kan tolka det man ser och hör så olika...? Eller är det rent av skrämmande??

  SvaraRadera
 4. Du pratar om formen, jag pratar om kompetensen.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.