måndag 26 maj 2014

Moderaterna

Moderaternas partisekreterare hävdar att man ökat antalet kontakter med väljare. Där har vi förklaringen!

7 kommentarer:

 1. En icke föraktfull del
  av det sovande folket
  har växt av moderaterna.

  SvaraRadera
 2. Kvällen då sovande folket vaknade rent ordentligt? Gnuggade ögonen & upptäckte en besynnerlig "arbets"linje utan jobb & en A-kassa som sades fungera precis som det var tänkt när ingen längre hade rätt att få ersättning därifrån? Klarvakna förstod de att det inte varit en mardröm. Ondskans politik levde inte i drömmarna, den var verklig. Likt "Nemesis" lade de sedan sina lappar i lådan..?

  SvaraRadera

 3. Det självgoda leendet hos kent persson har slocknat, Han sitter i teve-studion och försöker bort-förklara resultatet.

  SvaraRadera
 4. Det självgoda leendet hos kent persson har slocknat, Han sitter i teve-studion och försöker bort-förklara resultatet.

  SvaraRadera
 5. Neoliberal Agendamån maj 26, 11:03:00 em

  Moderaterna måste skaffa sig en mer entusiastisk partisekreterare.

  Han pratar utan känsla, inga gester, stelt minspel, inga leenden, "vi måste prata om att sätta folk i arbete"…

  Känns ju som de har förlorat innan valrörelsen ens har börjat.

  SvaraRadera
 6. Jag beundrar ena halvan av svenska folket som "vände ryggen". Dessa heroiska sofflocks-hjältar är för mig lika stålhårda som de individer som trotsade nazismen i ett mörkt 40-tals Sverige. Det handlade aldrig om någon larvig "EU kritisk" hållning. Folk som aldrig blir "svansviftare", även om medelklass-tidningarna kräver det. Ni lät inte politiken förvandlas till en skamlig "mello", för Er var nej inte bara nej utan NEJ. Ett ärofyllt kapitel i svensk historia. Hjältar.

  SvaraRadera
 7. Vad hjälper entusiasmen om politiken stinker?

  1984

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.