tisdag 8 april 2014

"Spelare för spelare hade Djurgården inte en trupp som skulle kunna ta klivet upp i högsta serien. Men lagidrott är ingen enkel matematik. Tillsammans skapade spelare och ledare ett gäng Järnkaminer som skulle kunnat dundra genom sargen om det behövts", skriver Johan Esk med anledning av att Djurgården är tillbaka där de skall vara. 

7 kommentarer:

 1. Till AIK-supportrarnas besvikelse spelade AIK för att vinna mot Rögle, vilket gav DIF en plats i SHL. Spelarna är bättre än sina supporter.

  SvaraRadera
 2. Roland Stoltz, Lasse Björn, Sven Tumba, Lill-Stöveln Öberg, Kurt Thulin - Djurgårdens stora namn är många genom historien! Och Gösta Knivsta Sandberg som faktiskt spelade också hockey i landslaget. Förutom 52 landskamper i fotboll. Största av dem alla: Tumba. Det gick ett sus genom Hovet när han greppade pucken i egen zon, rundade det egna målet, satte fart, drog den ena efter den andra, tog sig in i anfallszon, gjorde de sista dragningarna, kom fri med målvakten och satte den i krysset. Det var en konstnär på isen. Nu ler han i sin himmel, om det nu hade funnits en sådan!
  Pater

  SvaraRadera
 3. Allt detta energislöseri bara för att få peta in en svart liten trissa i kassen, under det att man halvt slår ihjäl varandra...det finns väl enklare sätt att göra sig till på!

  En som dock spelat på Hovet
  med Tumba som domare

  SvaraRadera
 4. Löjligt att se dagens stora "starka förebilder" som med brott mod skadar varandra.

  En som också har spelat på Hovet.

  Christer

  SvaraRadera
 5. sällan man ser sådana här texter i liberala tidningar nuförtiden.. Uppenbarligen finnd det en skillnad mellan lag- och samhällsbygge.

  /Petter

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.