lördag 29 juni 2013

Hel biljett

Idag åt jag sommarens första solvarma tomat. Den smakade solvarm nyplockad tomat. Detta må uppväga det bistra faktum att den unga damen i biljettkassan på bion igår tittar upp och frågar om det skall vara hel biljett eller halv. Film som skulle betittas var Den gröna cykeln.

Eftersom mitt sällskap var tretton år yngre lär det varit mig den unga damen gjorde en pensionärsanalys över. Det blev en hel biljett.

Men om mindre än ett halvår, då jävlar... Innan dess är det som till höger på bilden. Om bara någon vecka faktiskt. Serveras gärna på hembakat nybakat bröd - nej, det behöver inte vara surdeg - på en bädd med sommarvarm nyskördad basilika och ett tunt lager hemgjort pesto. Det uppväger nästan kommande snabbesök i Almedalen... där jag dock skall göra roliga saker som t ex:

Tisdag 2 juli 17.30 - 18.30   Tillbaka till framtiden med (MP): om partiet, politiken och samhälle

Medverkande: Birger Schlaug, f.d. språkrör samt Magda Rasumsson, språkrör Grön Ungdom. Arrangör: Västsvenska arenan och Västsvenska Handelskammaren  Plats: Almedalsbiblioteket, Carmérgatan 5

 

Onsdag 3 juli 10.00 - 11.30 Att svära i kyrkan... presentation av STEG 3:s antologi

Medverkande: Anna Borgeryd, Anders Wijkman, Birger Schlaug, Pernilla Hagbert, Pär Holmgren, Sara Karlsson, Stina Oscarsson. Arrangör: STEG 3 Plats: Restaurant Hamnplan 5 Ljusgården

 

3 kommentarer:

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.