söndag 28 oktober 2012

8 kommentarer:

 1. Fränt! och Larry King ställde upp! Stein är modig!

  SvaraRadera
 2. Fredrik R (ej Reinfeldt)sön okt. 28, 04:14:00 em

  Så har vi kommit dithän att den gröna presidentkandidaten, en drygt 60-årig läkare, är betydligt mer grönt radikal än det svenska miljöpartiet de gröna. Vad sägs om det?

  SvaraRadera
 3. Fin video. Men så bra det vore om talet hade översatts. Kanske kommer i SVT? Det lilla jag fick ut var bl.a. att de ville återföra makten till folket.


  # Får man fråga om en annan sak?

  -Jo, jag undrar om det finns någon kampanj för normaltid året runt. Det vore bra om vi finge tillbaka den av solen dirigerade dygnsrytm, som vi är skapta för och levt med från början.

  Gt

  SvaraRadera
 4. Hörde just att man har haft vridandet med klokan redan 30 år; kan det stämma? Tycker att det är en av de konstigaste grejerna människan har hittat på för att tjäna pengar.

  Sveriges miljöpartiet är ett stort skämt, vill inte ens skriva det med en stor bokstav.

  SvaraRadera
 5. Gt: våga vägra vintertid finns här:
  http://www.facebook.com/pages/V%C3%A5ga-v%C3%A4gra-vintertid/140453379338291

  SvaraRadera
 6. Gt skrev:
  "-Jo, jag undrar om det finns någon kampanj för normaltid året runt. Det vore bra om vi finge tillbaka den av solen dirigerade dygnsrytm, som vi är skapta för och levt med från början."

  Inte är det välan sommar- och vintertiden som utgör det största gisslet, utan vår ofrihet, då jag själv har förmånen att bossa över stor del av min tid så ser jag att det är just friheten som gör att jag bäst kan ta tillvara på Jorden och ljuset så som det är oss givet, medans det är löneheltidsjobb, oplanerbara "ryck in och lönejobbe"-koncept m.m. i dagens tillväxt & konkurrens baserade skuldekonomi som gör att vi INTE tar hand om vare sig Jord, ljus/tid och oss själva/varandra såsom de naturliga förutsättningarna givits oss.

  SvaraRadera
 7. Bra, Tom Strömberg, du har rätt. Klockändigar är inte det största gisslet.

  Sedan kan man fråga sig hur långt vi ska följa naturens lagar. I djungeln råder visserligen en följsamhet som vi naturälskare borde gilla. Men där finns ju också grymhet, mänskligt att döma.

  Civilisationen skulle befria oss från den ångest som djungellagens bakgård innehåller. Istället blev det ett ekorrhjul, där nya sorters ångest skapas.

  Lisbeth m.fl., var är ni? ☺

  Gt

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.