lördag 29 september 2012

Loving you

Minsann, var det inte så att idag, för 55 år sedan gick Elvis upp på första plats på försäljningslistan i USA med Loving you och bidrog därmed till den såväl kulturella som... ekonomiska tillväxten...:-) Detta bör givetvis firas på denna blogg.
För övrigt har jag missat att påpeka - för de som den sista månaden köpt Gud älskar att färdas i en rosa Cadillac via den här bloggen - att det finns bild- och musikunderstöd här.

4 kommentarer:

 1. Dolores Hart, som vara Elvis motspelare i filmen med namnet Loving you, blev nunna efter att ha varit ihop med Elvis i Hollywwod...

  SvaraRadera
 2. Fin sång, fina aktörer. Och så go den tjen var/är. Nunna?

  Gt

  SvaraRadera
 3. Nunna. Låter inte ett dugg osannolikt. Har man smakat det bästa/det man vill ha kan det som återstår te sig oöverkomligt oattraktivt. Bara en hypotes. :-)Har börjat tvivla starkt på att ett hjärta alltid är reparabelt.

  SvaraRadera
 4. Trevligt nog tycks tillväxten på goda musiker oändlig och moderniseringen är ständigt pågående. :-)

  http://www.youtube.com/watch?v=sPoaGN5aEt0

  AK

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.