söndag 4 mars 2012

Islossning

Isen på fjärden sjunger. Solen värmer redan växthuset. Snön har smält i klosterträdgården. Efter att ha ägnat gårdagens eftermiddag och kväll med att snickra ramlade jag ner i tevesoffan lagom för att utföra plikten att skydda Europa från sprattlande glin genom att rösta på Torsten Flinck. Bra låt. Bra röst.

5 kommentarer:

 1. Instämmer, Flincks låt är kanonbra.

  SvaraRadera
 2. Ett annat glatt utrop är att DAGEN:s ledarskribent hördes i P1:s God morgon världen idag. Vilken begåvning hon är! Bara det ett skäl att prenumerera.

  SvaraRadera
 3. Det blir intressant att se om Melodifestivalen mynnar ut i att Sverige utsätter Europa för en kraxande kräfta.
  Synd att man inte kan skicka den råmande isen på Tisnaren i stället!

  SvaraRadera
 4. Fred, alla är inte som de engelska kalkonerna, förlåt, kanonerna typ Tommy Steele... Och minns en sak: när vi hade Hep Stars och Tages så hade ni bara Beatles...:-)

  SvaraRadera
 5. Att tycka att detta var en bra reklam för Dagen i söndagens Panelen förstår jag inte.

  Jag har sällan hört något så avslöjande hyckleri som när Elisabeth Sandlund jämför problem för barn i alkoholisthem med barn till ensamstående föräldrar.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.